اونا که هرروز،میرید حموم ...اشکال نداره ها ولی تایمو کم کنینننـ........بعد بی ابی،بشه ماهی،یک بارم نمیتونید برید اینو من فهمیدددددددددم که اب قطع بود دو روز،گلابهروتون مونده بودم دستشویی،چهل دقیقه تا مادرم از،همسایه اب گرفت توضیحم داده بود آبرومو برده بود.😂😂ازجلوش رد نمیشم...جدیه کم آبیـ
تو تاپیکام دعوا و حرف زشت نزنید به هم تعلیق نشم.باز تعلیق شم دیگه نمیام 😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
(فاطمه هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻.
دقیقااااا.اخه شده پزو کلاس و تمیزییی که هرروز،یا دوبهر تو روز،حمام رفتن کسی،نره میشه چرک
دورغ میگن خواهر
یبار ی نفر من پاچه ی منو گرفته بود هرروز نری حموم یعنی بهداشت نداری
در صورتی هرکسی با توجه ب نیازش باید بره حموم
من اینقدر عرق نمیکنم ک هرروز برم حموم والا
(فاطمه هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻.