2777
2789

اونا که هرروز،میرید حموم ...اشکال نداره ها ولی تایمو کم کنینننـ........بعد بی ابی،بشه ماهی،یک بارم نمیتونید برید اینو من فهمیدددددددددم که اب قطع بود دو روز،گلابهروتون مونده بودم دستشویی،چهل دقیقه تا مادرم از،همسایه اب گرفت توضیحم داده بود آبرومو برده بود.😂😂ازجلوش رد نمیشم...جدیه کم آبیـ

تو تاپیکام دعوا و حرف زشت نزنید به هم تعلیق نشم.باز تعلیق شم دیگه نمیام 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش فقط حموم بود 

ظرف شستنای ک وسطش اب همینجوری باز میمونه 

بعضی ماشین شستن ها 

فرش شستن ها 

حیاط شستن ها 

قلبم درد میگیره این همه اسراف و میبینم 

خوبه باز اینقدر اب گرونه باز اسراف میکنن

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
وای پاره شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به خدا راست میگن میگم چرا توضیح دادی میگه اب همه قطع بود اونام نداشتن زیاد نمیگفتم موندی شاید نمیداد خیلی بد بود میخواستم بمیرم

یکی از ترسای منه 🥲خدایا نذار کشور دچار بی آبی بشه🙏

دقیقا منم موندم اونجا فهمیدم اگه واقعا بی ابی بشه بکش بکش میشه سر ابببب

کاش فقط حموم بود  ظرف شستنای ک وسطش اب همینجوری باز میمونه  بعضی ماشین شستن ها  فر ...

دقیقااااا.اخه شده پزو کلاس و تمیزییی که هرروز،یا دوبهر تو روز،حمام رفتن کسی،نره میشه چرک

اره وحشتناکه ولی من یه بی فرهنگ هایی می بینم که حتی جلو در خونشون رو هر روز با شلنگ آب میشورن اونم به مدت طولانی😑

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙

مرحوم پروفسور کردوانی خیلی زحمت کشیدن برای همین مسئله ی بی آبی ولی متاسفانه خیلی کم توجه میشه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
دقیقااااا.اخه شده پزو کلاس و تمیزییی که هرروز،یا دوبهر تو روز،حمام رفتن کسی،نره میشه چرک

دورغ میگن خواهر 

یبار ی نفر من پاچه ی منو گرفته بود هرروز نری حموم یعنی بهداشت نداری 

در صورتی هرکسی با توجه ب نیازش باید بره حموم 

من اینقدر عرق نمیکنم ک هرروز برم حموم والا

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻.