2777
2789
عنوان

کسایی که سرکتاب گرفتن دودیقه بیان

75 بازدید | 39 پست

بچها کسی اینجاسرکتاب گرفته؟ بعدش واسش اتفاقای بد نیافته؟ اخه شنیدم سرکتاب خیلی سنگینی داره بعدش و اینکه وقتی سرکتاب بازمیکنه بت چی میکه؟

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من گرفتم ولی خوب بودش

بعدش اتفاقای بدی نیافتاد؟ واقعیت داشت؟ چی بهت گفت

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

کلن هرچیزی که با موکل واجنه وشیطان سرکار داره عاقبت خوبی نداره 

مطمئن باش یا کلاه برداری یا اگه طرف واقعا کاردرسته و قدرتی داره حتما حتما موکل یعنی جن داره که این کارا خیلی خطرناکه اصن خودت فک کن حرف زدن بااین آدم چقد ترسناکه آخه 

کلن هرچیزی که با موکل واجنه وشیطان سرکار داره عاقبت خوبی نداره  مطمئن باش یا کلاه برداری یا اگ ...

مادرشوهرم تواینکاره ببین ننیدونی چقد پولداره سگ مصب!

من نگرفتم تا حالا ولی پسر داییم چند وقت بود خیلی گریه میکرد ۱ سالش بود هیچی نمی‌خورد گریه میکرد مدام سرکتاب گرفتن خوب شد ....

دختر عموم ۶ سالش بود شبا نمیخوابید همش راه می‌رفت و گریه میکرد 

عموم می‌ره سرکتاب میگیره بعد یه دعا بهش میده می‌بنده به بازوش میگه همون شب ک بستم به بازوش راحت گرفت خوابید 

.....

یکی دیگه از فامیلامون همه سرمایه اش رو داده بود برای یه چیزی بعد اون هیچ معامله نمیشد یکی مشتری میومد ولی رد میکرد با اینکه عالی بود از همه لحاظ وضعش خیلی خراب شده بود با اینکه خیلی پولدار بود ‌.رفت دعا گرفت زود فروش رفت الان ماشاالله وضعش خوب شده بهش گفته بودن یکی براتون دعا گرفته! 

......

یکی دیگه هم برای بخت دخترش دعا کرد سر یک هفته خواستگار اومد برای دخترش....

یکی دیگه از اشناهامون برا شوهرش گرفت الان مث موم تو دستشه 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

خودمم تو فکرش بودم بگیرم برای شوهرم شاید دست از این رفیقاش برداره راحت بشم ! 

ولی ترسیدم گفتم تا خدا هست چرا به بندش پناه ببرم ! 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

من نگرفتم تا حالا ولی پسر داییم چند وقت بود خیلی گریه میکرد ۱ سالش بود هیچی نمی‌خورد گریه میکرد مدام ...

ببین من باچشم خودم دیدم خیلیا که دعا گرفتن کارشون انجام شد ولی مشکلاتو بیماری های سخت وارد زند گیشون شد

اره چند وقت پیش ینفر واسطه برام گرفت

چی بهت میگه در مورد چی میحرفه