2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سرویس عروسیمو فروختم دوسال پیش کل طلاهامو و ماشین رو فروختیم خونه گرفتم الان بعد دوسال شوهرم هم ی ...

واییییی ۸۵ گرم🥺

من نمیدونم سرویسم چند گرمه ولی فک کنم خیلی سنگینه که نزدیک ۲۰۰ میل شد ولی اصلا خوشگل نیست و تازه ظریف دیده میشه

من عجله ای و هول هولکی خریدم و استرس وحشتناک داشتم چون فرصت نداشتیم اینطوری شد

به سمت بیکران و فراتر از ان ....🧸❤️                                        
عزیزم نمیدونم چی بگم دقیق ولی طلا دوستیم😂👊

اهان مرسی

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
خب تودلتم بمونه هم بده🙁

بر شوهرم مهم نیس اصلا😑

پولداره ها ولی نمیخرع طلا 

جاریم انقدددد طلا داره منم اولش مجرد بودم اصلا خوشم نمیومد الان عاشق طلا شدم ولی شوهرم میگه نع نگین دار نخر😏

به سمت بیکران و فراتر از ان ....🧸❤️                                        
واییییی ۸۵ گرم🥺 من نمیدونم سرویسم چند گرمه ولی فک کنم خیلی سنگینه که نزدیک ۲۰۰ میل شد ولی اصلا خوش ...

خیلی خوشگل بود حتی خونه خریدنی پدرشوهرم گفت حداقل سرویست گردنبندش بمونه ولی خب پول کم داشتیم نمیشد خیلی تو چشم بود 

وای من یه کتونی مارک خریدم یعنی تو رودروایسی با یکی موندم خریدم ازش اصلاااا خوشم نمیاد ۵ تومن شد😭 ب ...

من يبار ي مانتو خريدم٢ مليون😂😂😂 ولي پشيمون نيستم 

تازع ي پالتو خريزم ٢/٥ بازم راضيم ي كتونيم خريدم٤ 

ك عاشقشم