2777
2789
ایفون ۱۳ اپشنش از ۱۲ بیشتره؟ من ۱۲ دارم خیلی راضیم میخام بدونم فرقشون چیه😂🌚

ببین اگه ۱۲ داری اصلا لازم نیست ۱۳ بخری

ولی اگه آیفونای x و پایینتر داری ۱۳ انتخاب مناسبیه

اگه آیفون باز باشی سالای قبل آیفون هر۲ سال یبار آپدیت میداد و هرسال یه گوشی با پسوند s میداد که یذره بهتر شده بود از قبل

مثلا آیفون ۶ و ۶s

آیفون ۱۳ همون اسِ ۱۲هست😊

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی نمیدونستم🤭

البته فکر میکنم بر سرویس اینطوری نباشه🥺

ولی انگشتر و اینا کسر میشه

من یه انگشتر خیلی خوشگل و شیک پر نگین دیدم که سنگینم بود ولی ۵ تومن گف با وزن نگین هاش میشه ۸ ولی کسر میکنن

من انقد سرویس نگین دار دوستتتتتت دارم 🥺

به سمت بیکران و فراتر از ان ....🧸❤️                                        
ببین اگه ۱۲ داری اصلا لازم نیست ۱۳ بخری ولی اگه آیفونای x و پایینتر داری ۱۳ انتخاب مناسبیه اگه آیف ...

اها متوجه شدم ممنونم عزیزم

اگه ۱۲ پرومکس باشه که عالیه درسته عزیزم منم نگفتم فرق آنچنانی اما در کل منظورم این بود بلاخره یه مدل ...

بله متوجه شدم🥰🧸

گردنبند صد گرمی ک بابام کادو عروسی داد گوشی ک همسرم ایفن یازده رو عوض کرد سیزدش کرد طلای فراوون&nb ...

عزیزم میشه راز اینهمه طلا گرفتن بلوچ ها رو به ما هم بگی؟😄

چون دیدم بعضی خانواده های بلوچی رو که وضع مالی خوبی هم نداشتن اصلا

ولی طلااااا داشتن زیادم داشتن

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
اره همون دیگه🤭 فقط اون کفشه ک دل منم سوخت😐😐

وای من یه کتونی مارک خریدم یعنی تو رودروایسی با یکی موندم خریدم ازش اصلاااا خوشم نمیاد ۵ تومن شد😭 باهاش میتونستم کلی مانتو خوشگل بخرم😑

اخه دوس دارم خیلی جواهر الان گرونه سرویس ۱۰۰ تومنیش خیلی ظریفه یه سرویس دارم طلا سفید ولی اصلا ازش ...

من سرویس عروسیمو فروختم دوسال پیش کل طلاهامو و ماشین رو فروختیم خونه گرفتم الان بعد دوسال شوهرم هم یه کمی طلا گرفته هم ماشین مدل بالا ولی چشمم فقط دنبال سرویس عروسیم هستش ۸۵ گرم بود فقط

خب بخر نفروش چرا میزاری بمونه تودلت😉

نمیذارن مادرشوهرم و شوهرم که بفروشمش

و اینکع شوهرم نمیذاره نگین دار بخرم😐