2777
2789
عنوان

نامزدیمون رو ب خاطر مامانش بهم بزنم یا نههه؟؟؟😭😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 3389 بازدید | 79 پست

منم تعجب کردم از کارای تو 

والا موقع اشنایی پسر مردمو نمیبرن رستورانو بازار بتیغن 😂😂😂با کلمات خوب بازی کردی ولی حقیقت تلخه 

شما باید صبر میکردی برا بعد عقد میرفتید خرید اینکه دم به دقه درحال صحبتو خریدو بازارو تفریح خب برید عقد کنید 

خودتو اینجوری از چشم خانوادش میندازی راجبت فکرای خوبی نمیکنن 

درصد زیادی بستگی به اخلاق و نحوه رفتار همسرت درمقابل رفتار مامانش داره

اگر اجازه دخالت تومسائل شخصی و جرئی به مامانش نمیده و اعتراض میکنه و از حق خودش و انتخاب ایندش دفاع میکنه خوبه ولی اگر سکوت میکنه یا طرف مامانش میگیره قضیه فرق میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اول وابستگی نامزدت رو بسنج به مادرش .اگر واقعا وابستس بله به مشکل میخوری 

وابسته نیس ب مامانش زوره 

ولی مامانش خیلی بی‌فرهنگه 

اونم فقط برای منه بدبخت 

برا بقیه نیشش رو نمیشع ببندی😊

ب نظرم درست نیست هی پشت هم رفتید بیرون برای خرید حتی ب اصرار طرف... ی بار خرید دوبار خرید سه بار پشت هم:/

مادرش احتمالا وابستس 

بی ادب حق گوام ولی فن بیانم تخمه کدوییه هشدار آرامش مارا نخراشی ک بخراشی جرتتتت میدم پارت میکنم فهمیدی😒🔪
گفتم بهش میگه درست میشع توجه نکن😐😐 زمان میبره 😐

پس قطعا یچیزی هست و مادره ناراضی

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است

دیگه چقد میخوای سلیقه بفهمی؟بنظرم تا همینجا کافیه آدمیم ک بخواد نقاب بزنه تا صد سال متوجه نمیشی جوابتو بده .اگرم بعد ازدواج جدا زندگی کنی چیز خاصی پیش نمیاد 

💎👑🌱💥💜تا فوت کردن شمع تولد۲۸ سالگی به تمام آرزوها و اهدافم رسیدم💎👑🌱💥💜
سریع  بحثو عوض کرد  بهشم گفتم میگه توجه نکن ؛ درست میشه

میخاس بگی وا چی درس میشه. همیشه با خنده خنده حرفاتونو بزنید بگین ب طرف نگن خر بود نفهمید 

بگو از اولش اگ با من بخان بد باشن ک خدا ب خیر کنه

گفتم بهش میگه درست میشع توجه نکن😐😐 زمان میبره 😐

حسودیش میشه بعضیا اینجورین پسرشون ازدواج میکنه انگار واسشون هوو اوردن

اگه خودش خوبه و بچه ننه نیستو به حرف مامانش نیس بهم نزن دیگه مادرشوهر جماعت همینه یکی زیرزیرکی کار میکنه یکی رو بازی میکنه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
منم تعجب کردم از کارای تو  والا موقع اشنایی پسر مردمو نمیبرن رستورانو بازار بتیغن 😂😂😂با کلم ...

عزیزم من نگفتم ک بیا بریم بیرون خودش اصرار کرد 

تو این بازه زمانی هم ک رفتیم من خودم کارت داشتم هر چی خریدم از کارت خودم بود ولاغیر 

من ن گدا هستم ن منتطر پول ایشون 

مثلا سعی می‌کردم طرف چیزای خوب برم ک بفهمه من سلیقه ام چجوریه