2777
2789
عنوان

شما باشید چه رفتاری با شوهرتون میکنین😢🥺توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 145 پست
پس باید شوهرت رو درست کنی گلی . توام‌ناخن بزار ارایش خفن بکن . من هم مژه میژارم هم ناخن میزارم . ...

هم ناخنم کاشته هم آرایش دارم همیشه هم تیپم نسبتا بروزه 

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چیز خاصی ندیدم

بهر حال پیش میاد دیگه تو محیط کاری وقتی یه جایی ساعت ها با یه نفر هستی...اگه شوهرامون حرفامون رو پیش ما نزنن با کی بزنن

من که شوهرم خیلی چیزای عجیبتر واسم تعریف میکنه منم حس میکنم رفیقم داره برام درد و دل میکنه

عزیز من یه چیزی رو دقت کن مردی که بخواد کاری بکنه انقد خنگ نیست بیاد همه مشخصات طرفو بذاره کف  ...

خیلی حساس و مشکوکم خیلیی😭😭😭😭

اره بخدا بیایم قناعت کنیم از این اون بزنیم که چی بشه  من شوهرم هروز یه جورلباس میپوشه انقد بخو ...

من همسرم مشکلی باخرج نداره ولی مادرشوهرم‌و‌خواهرش میکن .

من مثلا بگم اینو‌بخر شوهرم میگه ۲تابخر 

خواهرمم میگه نکو بهش نخر مرد باید بخره 

منم‌دیگه قناعت رو‌گذاشتم کنار 

خودشم انواع ساعت عطر و‌لباس رو‌میخره 

وبقول شمابخودش میرسه .

مرد ها رو باید بازبون فقط راه برد .

وگرنه این مرد هارو دل بسوزونی بخدا۱۰۰ تازنم میگیرن پررو هم هستن .

خیلی هارو داشتیم زنش خانم وبامتانت 

بعدازچندسال زن صیغه ایش رو شد .

شوهرت باید به خانمه جدی می گفت من پیک شما نیستم زنگ بزنید اسنپ براش ببره

شوهرم میگه به خدا به صاحبکارم گفتم ۷۰هزار پول پیک رو از حسابش کم کرد داد بهم

من خودمم ناخونام کاشته به شوهرم گفتم چرا دیدی ناخناشو گفت عزیزم تو بخوای چیزی به کسی بدی اون ناخناتو ...

خوب پس منظوری نداره... خیالت راحت گلم. اون خانم هم که میگی گل برای شوهرش می‌فرسته...🤕🤮 

وای خوب آدم به آدم نگاه میکنه دیگه استارتر توروخدا ول کنید این افکار قدیمی رو به هم متعهد باشید هم ...

راست میگی؟یعنی چیزی نیست؟🥺😭

هم ناخنم کاشته هم آرایش دارم همیشه هم تیپم نسبتا بروزه 

نمیدونم پس چرا شوهرت باید ناخن بقیه جلوی شمابگه اخه .

وقتی خانمش به خودش میرسه 

باید به خانمش توجه کنه .

خیلی تابلو‌نکن ولی باسیاست پیش برو 

فکر این کار رو‌توسرش ننداز توروخدا

بهر حال پیش میاد دیگه تو محیط کاری وقتی یه جایی ساعت ها با یه نفر هستی...اگه شوهرامون حرفامون رو پیش ...

دقیقا منو همسرم هم همینقدر رفیقیم بدون ترس از قضاوت باهم صحبت میکنیم و همیشه هم حرف برای گفتن داریم انقدر تو سر و کله هم میزنیم و میخندیم که همه تعجب میکنن.از چشمامم بیشتر بهش اطمینان دارم.

نمیدونم پس چرا شوهرت باید ناخن بقیه جلوی شمابگه اخه . وقتی خانمش به خودش میرسه  باید به خانمش ...

ببین منظورش صرفا ناخن طرف نبود میخواست اینو برسونه که اگرچه ظاهر یکی شاید کمی جلف باشه ولی دلش با خداست 

ببین منظورش صرفا ناخن طرف نبود میخواست اینو برسونه که اگرچه ظاهر یکی شاید کمی جلف باشه ولی دلش با خد ...

پس عزیزم‌ نگران چی هستی چیزی نیست که .

خودت داری منظورش رو‌میگی من فکر کردم از ناخن ایناش تعریف میکنه .

چیزی نیست که گلم بخای نگران باشی .