2777
2789

مثلاً من دوست داشتم الان بیرون با یه پسر خیلی مهربون بودم که خیلی دوستم داره بهم احترام می‌ذاره برام کلی چیز می‌خره بعد از پنجره ماشین  دستمو بیرون می‌بردم هوای خنک به دستم می‌خورد می‌رفتیم یه فلافل کثیف می‌زدیم با خنده ساده می‌خندیدیم حالمون خوب بود بعد می‌رفتیم فروشگاه کلی خوراکی می‌خریدیم میشستیم توی پارک توی هوای سرد دماغامون قرمز میشد خوراکی میخوردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرم امام رضا 😔

آدم مذهبی نیستم ولی حرمش خیلی بهم آرامش میده 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

با قطار در حال سفر تو یه کوپه تنها تو شب از پنجره بیرونو‌نگاه کنم

صندلی آخری اتوبوس در حالیکه‌هنه خواب هستن رو هم دوست دارم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

من شمال بودم با یه چمدون پُر از دلار

حداقل بگو نیویورک 

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.