2777
2789
عنوان

شما باشید چه رفتاری با شوهرتون میکنین😢🥺توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 145 پست

راستش شوهر منم یکی از همکاراش همینه منتهی این خیلی اخلاقشم جلفه و همش دنبال مرداست کلا و شوهرم زیاد ازش میگه ولی با حالت تمسخر. زنیکه سرکار تو شرکت مهندسی که همه مرتبشون خیلی بالاست پاشو میزاره رو میز ناخون سوهان میکشه یا مثلا بلند بلند از لیزر کل بدنش میگه که کجاهام درد داشت 😑😑 

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
من حساسم اگه جا تو بودم در مرحله اول شوهرمو جر میدادم در مرحله دوم هم یه چیزی میگفتم تا عمر داره مات ...

اتفاقا جرش دادم 

ولی میگه تو به من اعتماد نداری

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس نشو ،حساس هم ميشي نشون همسرت نده حساسيتت رو

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

بشدت متنفرم ازهمچین مرد و زنایی شوهر خود من هیز یعنی دارم ازش متنفر میشم دیگ دلیلی نداره بخاد کل بده ب همسرت بده ب همسرش ب هرهر بخنده الان متاهلا خیانت میکنن ب هیچ‌چیزی نمیشه اعتمادکرد 

پس چرا من اینقدر دلم پره🥺

اینقدر حساسیت نتیجه عکس میده هااا

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
چون ارایش میکنه و ناخناش درست میکنه یا حالا سنجیده گرم میگیره نمیتونیم بگیم اون مشکل داره.شما مگه از ...

مطمئنم از همسرم چیز به خصوصی ارزش ندیدم ولی میترسم

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕