2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری کردم اونچا پیام نیومد
نمیدم چون دیگه خودش باید بخواد.وقتی گفتم توروزا اول اینطورگفتی گفت نمیخوام.تازه یه حرفایی زدتوهین نا هاا.اماخیلی دلم ازحرفاش شکست

بعد3هفته پیامش دادم بدون حرفی بلاکم کرد.شایدم حس های من الکی بودن نمیدونم

اگه بخواد اول کارشو اوکی میکنه.چون تواین زمینه کاری مطمئنم استعفا داده.بیمشو چک کردم حذف شده دروغ نبود

کارشو اوکی کنه بادست پر خودش میاداگه بخوادد...تازه خون به دلش میکنم تا قبول کنم...تاقدربدونه.مگه من ازش کم دارم یامشکلی دارم.تازه برا خودم متاسفم که باراخراینطوری بابغض التماسش میکردم اینکارونکنه..اه یادش میوفتم دلم میخواد خودمو خفه کنم

الان تگت میکنم زیرپست بخون کشف مطلب رو گلی

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

هرکاری کردم اونچا پیام نیومد نمیدم چون دیگه خودش باید بخواد.وقتی گفتم توروزا اول اینطورگفتی گفت نمیخ ...

عزیزم از خدا میخام ی ادم عالی سرراهت قرار بگیره ک خوشبخت بشی... واقعا سخته ادم چشم براه باشه 

عزیزم از خدا میخام ی ادم عالی سرراهت قرار بگیره ک خوشبخت بشی... واقعا سخته ادم چشم براه باشه 

مرسی عزیزدلم....توهم خوشبخت باشی توزندگی.انشاءالله منم سرفره هفت سین امسال کنار همسرم باشم وتاابدخوشبخت باشم ومردخوبی باشهازهمه نظر

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم