2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین کمک سرما خوردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 25 پست
مرسی عزیزدلم....توهم خوشبخت باشی توزندگی.انشاءالله منم سرفره هفت سین امسال کنار همسرم باشم وتاابدخوش ...

منم از لحاظ مالی خیلی تو مذیقم خیلی خیلی دعا کن برامون😭😭😭😭😭ممنون عزیزم الهی خوش خبر باشی

منم از لحاظ مالی خیلی تو مذیقم خیلی خیلی دعا کن برامون😭😭😭😭😭ممنون عزیزم الهی خوش خبر باشی

فدات شم عزیزم انشاءالله دستت بازبشه.سوره واقعه روبخون هررروز.من مدتی که میخوندم پولام برکت داشت

استغفار امام صادق اما شرایط داره..ازاول ماه قمری باید صبرکنی چون امروز 43.4ماه قمری فکرکنم.روزی 400بار اونذکرو میگی..شکرگذاریم دوره 28روزه میگن خیلی خوبه..واینکه سعی کن ازهرچیزی پول دربیاری

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدات شم عزیزم انشاءالله دستت بازبشه.سوره واقعه روبخون هررروز.من مدتی که میخوندم پولام برکت داشت است ...

منکه ابجی سرکار نیستم شوهرم هس فکرشم نمیکردم ی روز اینقد بی پول بشم از دست خدا هم دلگیرم چ گناهی کردیم بچم چ گناهی داره

منکه ابجی سرکار نیستم شوهرم هس فکرشم نمیکردم ی روز اینقد بی پول بشم از دست خدا هم دلگیرم چ گناهی کرد ...

عزیزم خداکه پول نمیذاره زیربالشتت..خودت همت ببند خداکمکت میکنه..پاشوبرو دنبال کار.نمیخوای بری بیرونکاری که توخونه بلدی.مثلااشپزی کن به کارمندا مدارس و...بفروش..سبزی خردکردن پاک کردن.خورشتی.خشک شده...میوه خشک ترشی یاخیاطی اگه بلدی شروع کن.کیک پزی هرچی بلدی

عزیزم خداکه پول نمیذاره زیربالشتت..خودت همت ببند خداکمکت میکنه..پاشوبرو دنبال کار.نمیخوای بری بیرونک ...

همون هزینه خزید اینایی ک گفتی ندارم ما خوب بگویم نمیدونم ناشکری کردم یا چشم خوردیم محتاج ی قرون دوهزار شدیم.. اره حرفت درسته خودم باید میرفتم سرکار

همون هزینه خزید اینایی ک گفتی ندارم ما خوب بگویم نمیدونم ناشکری کردم یا چشم خوردیم محتاج ی قرون دوهز ...

عزیزم سوره واقعه روهررروز بخون.به پول برکت میده...ازمادری پدری یه میلیون قرض کن باهاش شروع کن.بعدبهشون بده

یکی ازاشناها شوهرش ورشکست شد.خانمه پاشد اش سرازد....الان به حدی براش گرفته 2شعبه کرده.شوهره الان کنارخانمشه...البته اشنانزدیک نیس.فامیل دوستمه

اره گاهی نزدیک پریودی باز اینجوری میشم عزیز

سلام عزیزم تورو خدا کمکم کن چیکار کردی شپش موهات رفت من و پسرم زدیم تو یه تاپیک خوندم دنبال قطره کیمیا بودی تاثییر داشت؟