امروز تو مدرسه پریود شدم و به حد مرگ دل دذدم آنقدر درد دارم که اصلا یه جا بند نمیشم همش پامو میگویم به تخت همش آه و ناله میکنم ولی حتی نیومد بهم بگه چت شده چرا انقد بیقراری ( باهاش قهر بودم اما حتی آدم وقتی قهرم باشه ببینه بوش انقد بی قرارم و حالش بده فراموش میکنه و حس مادریش فوران میکنه اما مامان من حتی نیومده بگه چته دلم به حال خودم میسوزه که چقدر مظلومم)
خدا صابرین رو دوست داره و پاداششون رو عطا میکنه...
آروم باش عزیزدلم بیخیال باش
ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث میکنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
آره من همیشه موقع پریودی درد وحشتناک دارم که حتما یا باید سه چهار تا قرص بخورم یا سرم بزنم و میدونه که تو روزای پریودی حالم خیلی بد میشه ولی غرورش و کینه ای که داره بهش اجازه نمیده بیاد طرفم