2777
2789

امروز تو مدرسه پریود شدم و به حد مرگ دل دذدم آنقدر درد دارم که اصلا یه جا بند نمیشم همش پامو میگویم به تخت همش آه و ناله میکنم ولی حتی نیومد بهم بگه چت شده چرا انقد بی‌قراری ( باهاش قهر بودم اما حتی آدم وقتی قهرم باشه ببینه بوش انقد بی قرارم و حالش بده فراموش می‌کنه و حس مادریش فوران می‌کنه اما مامان من حتی نیومده بگه چته دلم به حال خودم میسوزه که چقدر مظلومم)

عزیزدلم🥺❣️

خدا صابرین رو دوست داره و پاداششون رو عطا می‌کنه...

آروم باش عزیزدلم بیخیال باش

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید نفهمیده به نظرم بهش میگفتی اگه کاری نمیکرد این حرفو میزدی

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

چند سالته  گلم

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

همیشه تو پریودی انقدر درد داری؟ پاشو خودت به خودت کمک کن

البته هرچقدرم ادم خودش پشت خودش باشه نیاز به یه تکیه گاه داره من خودم ادمی ام وقتی حال جسمیم بده واقعا اگه کسی دورم نباشه دیوونه میشم خیلییی

به مادرت بگو حالتو شاید ندونه تو حالت بده

حتما ازت خیلی دلخوره  اما مطمعنن تو دلش خیلی ناراحته

تو دلش ناراحت باشه چه دردی از استارتر دوا می‌کنه ؟؟؟؟بلاخره یه کمکی به چای نباتی ،،،قرصی ،،،حوله گرمی

کسیکه تو دلش ناراحته یه حرکتی میزنه

میدونه پریودی مگه میشه بی تفاوت باشه؟

آره من همیشه موقع پریودی درد وحشتناک دارم که حتما یا باید سه چهار تا قرص بخورم یا سرم بزنم و می‌دونه که تو روزای پریودی حالم خیلی بد میشه ولی غرورش و کینه ای که داره بهش اجازه نمیده بیاد طرفم