2777
2789
عنوان

بی تفاوتی و بی معرفتی مادر نسبت به فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 46 پست
درسته موافقم یکاری کردی ازت دلخوره  شما تاحالا ازش دلجویی کردی دل مادرا خ شکنندست

نه راستش عذر خواهی نکردم ولی اونم از خجالتم در اومد قشنگ دستمو کبود کرده دلیلی ندیدم عذر خواهی کنم چون بی احترامی نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا قرص نمیخوری  یه پروفن بنداز بالا به ده دقیقه نمی‌کشه خوب میشی  پس قرص مسکن ...

پروفن نداریم یدونه دو تا قرص هیوسین خوردم اما با اینکه یک ساعت گذشته اما هنوزم دارم از درد میمیرم

اصلا آدم اینکارا نیستم خوردم دو تا ولی اثر نمیکنه

من قبلا ها خیلی دل درد داشتم 

وحشتناک بود 

تا پریود میشدم قبل شروع درد شیاف دیکلوفناک استفاده میکردم در حدی که از قبل همیشه به فکرش بودم و همیشه یه بسته تو خونمون بود 

وقتی زایمان کردم دیگه دل دردادم تموم شد 

الان یادش افتادم اعصابم خورد شد 

تا چندین سال هر ماه.....

آره برا من قشنگ بعد گذشت 20 سال که عذابم دادن خدا داره بدجور سرشون میاره ولی چه فایده که خودمم گرفتا ...

من که واقعا از بچگی دارم با رفتارشان عذاب میکشم قشنگ عین افسرده هام اونروز دوستم میگه مهتاب چرا همش تو فکر میری چرا انقد کم میخندی 

الهی به مامانت محبت کن  عزیزم  اونم دوست داره  میدونم  حالا  چرا قهر  ...

چون جمعه آزمون کانون داشتم خسته و کوفته اومدم خونه برداشته به من میگه باید بری همین الان سالن مطالعه منم گفتم نمی‌رم  آنقدر اعصابمو خورد کرد می‌گفت من تا تو رو میرم سالن مطالعه خودم بیرون نمی‌رم آخر سر گفتم نمیخوام برام تصمیم بگیری خودم عقلم می‌کشه کی برم درس بخونم کی نرم کی چیکار کنم کی نکنم خانومم بهش برخورد اومد دستمو سیاه و کبود کرد الآنم باز میگه نمی‌زارم کلاس درسی و مشاوره و سالن مطالعه بره باید بیاد به پام بیوفته بگه غلط کردم دیگه خودتون قضاوت کن حق با کیه

نه راستش عذر خواهی نکردم ولی اونم از خجالتم در اومد قشنگ دستمو کبود کرده دلیلی ندیدم عذر خواهی کنم چ ...

وای نگو گل دختر

احتمالا حسابی کفرشو دراوردی که همچین کرده

یه عذرخواهی از ته دل کنی حله

باور کن مامانت خودش انقدر ناراحته که نگو حاضرم قسم بخورم مامانت از اینکه باهات بحث کرده یا دستتو فشار داده خیلی بیشتر از شما از دست خودش ناراحته

منم ۱۷ سالمه وقتی حالم بده کسی کمکم نمیکنه واقعا داغون تر میشم انقدر ضعیفم نمیتونم پنهون کنم با گر ...

من درونگرام و الآنم باهاش قهرم و حق هم با من بود برای همون غرورم اجازه نمیده برم بهش بگم ولی تا تونستم الان گریه کردم

من قبلا ها خیلی دل درد داشتم  وحشتناک بود  تا پریود میشدم قبل شروع درد شیاف دیکلوفناک اس ...

خیلی درکت میکنم خدارو شکر خوب شدی دعا کن منم خوب بشم واقعا همه روح و روانم بهم ریخته دوران پریودیم همش نگرانشم که این دفعه هم باید برم سرم بزنم امشبم به احتمال زیاد باید سرم بزنم از درد

وای نگو گل دختر احتمالا حسابی کفرشو دراوردی که همچین کرده یه عذرخواهی از ته دل کنی حله باور کن ...

مطمعنم براش مهم نیست منو کم کتک نزده اولین بارش نیست که بگی ناراحت شده و دلیل دعوامونم گفتم بخاطر یه حرفم که تقصیر خودش بود اینکارو با من کرد از بس مظلوم بودم هر چی می‌گفت سکوت میکردم هیچی نمیگفتم بد عادت شده

زورش میاد بیاد😂وگرنه خیالت راحت باشه ناراحته

اصلا ولش کردم لطفا برام دعا کن زود خوب شما واقعا دیگه تحمل ندارم اگه بابام بود می‌بردم دکتر ولی اونم یه ساعت دیگه میاد