2777
2789
عنوان

بی تفاوتی و بی معرفتی مادر نسبت به فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 46 پست
پریود شدی زخم شمشیر که نخوردی  مادرت خیلی واست زحمت کشیده اینطوری راجع بهش فکر نکن

درسته موافقم

یکاری کردی ازت دلخوره 

شما تاحالا ازش دلجویی کردی

دل مادرا خ شکنندست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من پریود بودم یه بار بهم گفت نجس😐 همه ی مادرا خوب نیستن متاسفانه 

قشنگ حس تو میفهمم ولی اینو میدونم که خدا میبینه‌ چه رفتاری باهامون میشه یه جوری سرشون میاد

مطمئنی اگه میومد فحشش نمیدادی؟😂

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
قشنگ حس تو میفهمم ولی اینو میدونم که خدا میبینه‌ چه رفتاری باهامون میشه یه جوری سرشون میاد

عزیزم چرا قرص نمیخوری 

یه پروفن بنداز بالا به ده دقیقه نمی‌کشه خوب میشی 

پس قرص مسکن برای چیه ؟؟؟

والا من تحمل درد ندارم ،،،کوچیمترین جام درد کنه پروفن میخورم 

سرده دیگه چیکارش میشه کرد  مادر منم اینجوریه عادت کردم  ماه به ماه نمیگه مردی یا زنده ...

خب ازدواج کردی؟ من تو خود خونه مامان بابامم این دیگه از همه بدتره

پریود شدی زخم شمشیر که نخوردی  مادرت خیلی واست زحمت کشیده اینطوری راجع بهش فکر نکن

من نه نفرین کردم نه توهین حرف بدی هم نزدم شما هم اگه درد منو داشتی درک میکردی خیلی حس بدین که داری از درد بخودت ویدیوی و سه نفر آدم تو این خونه ولی نمیکنه چته انگار که اصلا وجود نداری

آره برا من قشنگ بعد گذشت 20 سال که عذابم دادن خدا داره بدجور سرشون میاره ولی چه فایده که خودمم گرفتار کردن چون کسی غیر از من براشون تره خورد نمیکنه

پاشو برو یه حوله گرم کن بزار شکمت چای نبات هم بخور الان از درد فشارت میافته🥺

تو مدرسه بهم چایی نبات دادن ولی اثر نکرد واقعا اگه تا ده دقیقه دیگه دردم ادامه پیدا کنه فکر کنم میمیرم

همیشه تو پریودی انقدر درد داری؟ پاشو خودت به خودت کمک کن البته هرچقدرم ادم خودش پشت خودش باشه نیاز ...

امکان ندارم تا الان که آنقدر ناله کردم نفهمیده باشه مطمعنن می‌دونه اما الان حس یه آدم مرده ای رو دارم که هیچ کس نمیبینتش وقتی درد دارم نمیتونم از جام بلند شم حتی نمیتونم درست دراز بکشم چه برسه به چیزی درست کنم بخورم

۱۷

الهی به مامانت محبت کن  عزیزم  اونم دوست داره  میدونم  حالا  چرا قهر  کردی با مامانت

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
امکان ندارم تا الان که آنقدر ناله کردم نفهمیده باشه مطمعنن می‌دونه اما الان حس یه آدم مرده ای رو دار ...

منم ۱۷ سالمه

وقتی حالم بده کسی کمکم نمیکنه واقعا داغون تر میشم

انقدر ضعیفم نمیتونم پنهون کنم با گریه میرم به مادرم میگم

تو درونگرایی؟