2777
2789

منم حس میکنم حاملم همش هوس خوراکی میکنم

آقایووون داداشا،گوفته باشم/.اینجه باس ماس...😌یعنی کلش باس ماس.این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس😁😍😌😝یعنی سایت کلوهومش ماس ماس./! (آبجیااااا فدا مدا💛💋) امضامو کاپی نکن مال خودمه دوسش دالم و اینکه محض شوخی و خندس نه توهین😐😂باتچکر💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بچه دارم

الانم دوازده هفتم

بزور غذا میپزم

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
عزیزم مشکل چیه ...مال منم ۹ مال طول کشید با لترزول حامله شدم

من ۳بار باردارشدم ولی قلب تشکیل نشد

همسرم واریکوسل داشت عمل کرد 

الان باز من تنبلی گرفتم

اون ماه لتروزول و امپول زدم فولیم ۲۴شد ولی باردار نشدم این ماه باز همون داروها...

نبابا چه حالی حالم بهم میخوره از آشپزخونه...بچه و شوهرمو چکار کنم...اونا که غذا میخوان...خیلی حالت گ ...

منم تقریبا تا چند روز پیش اینجوری بودم الان بهترم 

بیچاره شوهرم وبچه هام همش بیرون غذا میگرفتن میخوردن الان ۳ ماهم تموم شد بهترم