2777
2789
عنوان

اینم از روسیه ای های خوشگل😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 69 پست
اخلاق سگی چی؟😁

اون که خودمم هستم ولی بازم روسرما جادارین😂🤌

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوره گیان نازار ولا من خومم قبوله و جوانم مهمیش نیه بوم هرچن ارثی چاقم وگرنه مشکلیکم نیه😅 اویش من ...

من شوهرم افسردگی گرفته از چاقیم بخدا منم بد نیستم ۱۸۲ قدمه وزنمم س رقمی ولی شکم دارم فقط اون بیرونه حتی دستامم باریک 😬

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
من شوهرم افسردگی گرفته از چاقیم بخدا منم بد نیستم ۱۸۲ قدمه وزنمم س رقمی ولی شکم دارم فقط اون بیرونه ...

منم ۱۸۰ قدمه

نه من استخوان بندیم درشته وزنمم ۹۴ 

عیبی نداره عزیزم رژیم بگیر درست میشه 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
واقعا چرا انقد ب مو اهمیت میدین؟

نمیدونم شاید چون خیلی قدیم قدیما هر زنی کار بدی میکرد موهاشو میزدن ...شایدم چون قسم سختشون به گیس مادرشونه ...شاید بخاطر زیباییمون نمیدونم واقعا ...من کل بچگیم آرزوم بود مقعنه راحت بپوشم بابام نمیذاشت موهامونو کوتاه کنیم ...مادرم موهاش خیلی پر بود همش باید میبافت تا کمرش یه بار سر خود کوتاه کرد بابام یک هفته باهاش حرف نزد ...مامان بابای من خیلی مظلومن یکبار به همدیگه تو نگفتن سر موهاش قهر کرد 

منم ۱۸۰ قدمه نه من استخوان بندیم درشته وزنمم ۹۴  عیبی نداره عزیزم رژیم بگیر درست میشه

آره مجبورم ...واقعا شوهرم حالش گرفته شده 😂بخصوص اینکه خودش قد میزان اندام میزان ...

آره مجبورم ...واقعا شوهرم حالش گرفته شده 😂بخصوص اینکه خودش قد میزان اندام میزان ...

میگفتی اول ندیدی منو الان حالت گرفته😅

منم نامزدم قد بلند و لاغر😂

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔