2777
2789
عنوان

اینم از روسیه ای های خوشگل😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 69 پست
چرا نمیزاره عکسو؟

صبح بخیر

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایکیدم😎😂

دستت دردنکنه😂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
دستت دردنکنه😂

خواهش میکنم کاری نکردم😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
من کورده ایرانم بدون عمل و بدون هیچی خوشگل هم هستم شاید اونایی که از تپل خوششون نیاد بگن زشتم 😅

راستی چرا ما کوردا اکثرا چاقیم ....ب جز مهابادی بوکان سقز بانه اون طرفا خیلی ب اندام اهمیت میدن زنها تَرکی ان اندامشون ...ولی امان از سنندج و دور و وراش ...همچین هیکلی یکیشم خودم 🥲

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
خواهش میکنم کاری نکردم😂

😂😂

چجوری لینک بزارم؟

برو سایت اپلود

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
دایی من یه سفر ب روسیه داشت گفتم دایی واقعا خوشگل بودن؟ گفت چشمای قشنگی دارن ولی صورت و سینه و دست و ...

آخه فقط اینارو ببینی بعد عمل هلو شدن لامصبا

عملاشونم انقد طبیعیههه

منم هرچی کورد دیدم چاق و مو بلند البته خوشگل

دقیقا 

موهامون قلبمونه خودمون بخوایم کوتاه کنیم بابا و داداش و شوهر نمیزاره ....داداشم ماهی یکبار تاکید میکنه ...

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨