2777
2789
عنوان

ماشین لباسشوییLG

31 بازدید | 11 پست

سلام

من یکماهه دارم از این ماشین لباسشویی استفاده میکنم

امروز وقتی خواستم روشنش کنم ،وقتی زدم به برق پریز برق جرقه زد و ماشین روشن نشد

چیکار کنم؟

چی شده یعنی؟☹️

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.
پریز خرابه اتصالی داره

اخه شارژرمو زدم به برق اون روشن شد

ماشین رو به یه پریز دیگه هم زدم بازم همون اتفاق افتاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الجی دارم یه بار اینطوری شد

از پریزشه همون سری پریزو عوض کنید درست میشه

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
منم الجی دارم یه بار اینطوری شد از پریزشه همون سری پریزو عوض کنید درست میشه

آخه زدمش به سیم سیار

بازم روشن نشد☹️

اخه شارژرمو زدم به برق اون روشن شد ماشین رو به یه پریز دیگه هم زدم بازم همون اتفاق افتاد

نه خود پریز برق نه

دوشاخه خود لباسشویی رو میگیم اون سریشو باید عوض کنی

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
اخه شارژرمو زدم به برق اون روشن شد ماشین رو به یه پریز دیگه هم زدم بازم همون اتفاق افتاد

پس از مشکل لباسشویی نمی‌دونم والا من ۶ساله دارم. عالیه

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
نه خود پریز برق نه دوشاخه خود لباسشویی رو میگیم اون سریشو باید عوض کنی

آهااا درسته

خداکنه از اون باشه

ممنون عزیزم

آهااا درسته خداکنه از اون باشه ممنون عزیزم

از همونه منم ۷ کیلویی الجی دارم جرقه زد دیگه هم روشن نشد

زنگ زدم نمایندگی گفتن اونو عوض کن درست میشه

از همونه منم ۷ کیلویی الجی دارم جرقه زد دیگه هم روشن نشد  زنگ زدم نمایندگی گفتن اونو عوض کن در ...

ممنون عزیزم

همین کاری که گفتی رو کردم درست شد