2777
2789

ماشین خریدیم بعد چند سال زندگی مشترک 

مادرشوهر و خواهرشوهرم شکلات و بیسکوییت  دست پسرم دادن گفتن ببر بالا(  از اون شکلات کیلویی تو پلاستیک فریزراندازه نمیدونم 100 گرم بود 200 گرم بود ) 

😕😕😕

منم چای گذاشتم نشستم بیسکوییت چای خوردم 

حال داد 

ولی چقد بیشعور و بی فرهنگ که خونم نیومدن 

حداقل میموندن من میرفتم پایین میدادن 

حداقل بعد که دیدن یه تبریک میگفتن 

نگفتن فدا سرم 

برگشته خواهرشوهر میگه به من 

هههههههه تازه شدید چند سال پیشه ما 

خب مثلا الان من چه رفتاری داشته باشم 

بعد خواهرشوهرم چند سال پیش ماشین گرفته بودن من شیرینی گرفتم بردم خونش 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

منظور از بالا 

ما تو یه ساختمون هستیم 

ما طبقه سوم اونا دوم 

لطف کردن دادن پسرم اونم اورد گفت عزیز و عمه داد 

😕

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین خریدن که نیاز نداره بیان خونتون یا شیرینی بیارن ولی باید تبریک میگفتن که فدای سرتون 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

برگشته مادرشوهرم میگه در زدیم باز نکردی😕😕

دخترم 3سالشه در یکم صدا بده فکر میکنه باباشه همچین بدو بدو میره باز میکنه 

چطور در زد هییییچ کدوم نشنیدیم 

وقتی گفت تازه شدین چندسال پیش ما،میگفتی آره عزیزم هنر داداشته دیگه مسخره کردن نداره

قضیه شکلات و بیسکوییت رو فعلا به روت نیار و تشکر نکن

اگه گفتن بگو ععععععع اونا شیرینی ماشین بود؟!من فک کردم دادین دست بچه گریه نکنه😁

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

مبارک باشه با سلامتی و دل خوش. 

مهم نیست بابا ولشون کن

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

عجب!!!!بیشتر کیف کنین و بخرین تا بسوزن😆

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

متلکت کردن بنظر یعنی بایدشیرینی میدادی  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اصولا اون که ماشین میخره شیرینی میده ها،اونجا چرا برعکسه🙄

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
والله ما معمولا وقتی یچیزی میخریم خودمون ب بقیه شیرینی میدیم بقیه ک شیرینی نمیدن😁

نه ما چیزی میبریم خونش تبریک میگیم 

اونم درمقابل پذیرایی میکنه یا شام نگه میداره