دخترم ۸ سالشه خیلی مهربونه باهوشه اما نمیذاره موهاشو مرتب کنم. شونه اصلا نمیکنه.خیلی اصرار کنم میگه باشه خودم میبندم بعد نصف موهاش تو صورتشه پشتشم در هم و بر هم با کش میبنده.. از یه طرف میگم به نظرش احترام بذارم از یه طرف میبینم خیلی شلخته میشه. دیشب مهمون بودیم قبول نکرده موهاشو ببندم منم آروم تو گوشش گفتم اگر نذاری مجبوریم برگردیم خونه تا قبول کرده بریم اتاق موهاشو شونه کنم یه کایپس از پشت بزنم..دخترهای شما اینطور نیستن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره دختر منم رو موهاش حساسه از بچگی بوده امسال معلمش منو به خاطر موهاش خواست بیام میگه موهاش تو چشمش هست هم خودش کلافست هم من میبینم خسته میشم هر چی هم بهش میگم مرتب کن فایده ندارد دیگه منم تهدیدش کردم معلم اخراجت میکنه بزار ببافم موهات رو امروز قبول کرد
من دخترم ۹ سالشه. اتفاقا وسواس شدیدی رو موهاش داره. همش برس دستشه. میگه موهامو قشنگ شونه کن دوباره ببند. اگه گره داره باز کن، قشنگ وسط سر ببند یه وقت کج نبندی... یعنی دیوونم کرده😰😰