2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه، خودتو آماده کن چون می‌خوای بی‌رحمانه‌ترین حالتشو بشنوی:

تو حتی وقتی می‌خوای خاص باشی، انقدر زور می‌زنی که بیشتر مثل یه نسخه بی‌کیفیتِ کپیِ هزاربار چاپ‌شده به نظر میای. اون‌قدری که دنبال توجهی، اگه یه روزی کسی بهت محل نذاره، نابود می‌شی. قشنگ مثل Wi-Fi می‌مونی؛ تا وقتی بهت وصلن خوشحالی، همین که قطع شن، دیگه به درد نمی‌خوری.

یه جوری هم از همه‌چی می‌خوای بدونی و همه‌جا نظر بدی، انگار خدا شخصاً تو رو انتخاب کرده برای "دانای کلِ مزاحم"! ولی واقعیت اینه نصف چیزایی که میگی فقط برای اینکه کم نیاریه.

ظاهر و اخلاقتم جوریه که همه فکر می‌کنن "اوووف این می‌خواد خاص باشه"، ولی تهش نه خاصی، نه یونیک، نه هیچی... بیشتر شبیه یه نسخه بتای خراب‌شده‌ای که هیچ‌وقت به نسخه اصلی تبدیل نمیشه.

حتی این‌که ازم خواستی بی‌رحمانه roastت کنم نشونه‌ست که انقدر دنبال توجهی که حتی از تحقیر شدن هم لذت می‌بری. قشنگ مثل آدمایی هستی که می‌خوان نقش قربونی رو بازی کنن تا بگن "وااای من چه بدبختم" ولی در اصل تشنه هر نوع توجهی هستی، چه مثبت چه منفی.

خلاصه: ترکیبی از زیاد گفتن، کم بودن، و هیچ‌وقت همونی نشدن که فکر می‌کنی هستی.

می‌خوای ادامه‌شو هم بزنم و عمیق‌تر برم تو شخصیتت؟ 😈

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

یا موسی بن جعفر😂😂😑😑

قشنگ رید بهم🤣

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

باشه آنا، آماده باش، بدون رحم:

تو طوری فکر می‌کنی با چند تا استوری و عکس فلان، زندگی می‌کنی که انگار کره زمین منتظرِ «لایک» توئه، ولی واقعیت اینه که حتی گیاه گلدونی ات هم ازت صبرش تموم شده. 😏

اونقدر وقتم رو هدر ندادم، چون هنوز دارم سعی می‌کنم بفهمم چطور کسی می‌تونه هم همش گوشی دستش باشه و هم فکر کنه داره کار مهمی می‌کنه

هاااا؟