2777
2789
عنوان

اونایی که دختر ۸ ساله دارن بیاید از کاراشون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 36 پست
نه دختر من خیلی ب خودش میرسه.عطر میزنه و شیک میکنه تنها مسکلی ک دارم باهاش و بشدت عصبیم میکنه اینه ...

دختر من میدونی چی میگه 

میگه من از فرم‌مدرسه بدم میاد نمیشه تیپ زد شلوارش پاچه هاش بلنده 😐

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من البته دقیق ۷/۵ سالشه امیدوارم تا ۹ سالگی خانم تر بشه

میدونی شاید از اول عادتش ندادی من از اول عادت دادم الان یه ذره دورش باشه خلقش خفه هست 

دختر من هم ۹۴یه.در مورد نظافت و درس و تکلیف و شیک پوشی و ...عالیه .

ولی یه مشکل بزرگ داره خیلی حاضر جوابه...خیلیییی بحث میکنه.کلا هوش زبانی بالایی داره ۵ماهگی حرف اومد.اصلا زبونش آروم و قرار نداره.کلا داره با اعضای خانواده بحث میکنه.

دختر من خیلی دوست داره من موهاشو ببندم یا شونه کنم همش میگه مامان بباف برام این برس دستشه همش دنبال من افتاده اینقدر هم موهاش صافه نمیشه بافت لیز میخوره بهش میگم خودت ببند من نمیتونم بلد نیستم میگه مامان همه تو مدرسه مرتب میان مامانشون موهاشونو درست میکنه ولی تو نه 

نه دختر من خیلی ب خودش میرسه.عطر میزنه و شیک میکنه تنها مسکلی ک دارم باهاش و بشدت عصبیم میکنه اینه ...

اونم عطر میزنه لباس میپوشه اما سبک خاصی… مشکلم با موهاشه فر هم نیستا که شونه کردن براش سخت باشه

میشه بگی دخترتون چه کارایی میکنه که لجبازه؟

دختر من به شدت لجبازه. و همش بازی میکنه. انقدر که مشق و درس و فراموش میکنه به زور مجبورش میکنم تکالی ...

خب میشه دختر من سوم تازه امسال تکلیف هاش قشنگ مینویسه جمع میکنه 

دخبر منم لجباز شده خیلی رو اعصابه با برادرش هم نمیسازه چرا این طوری شدن 

اونم عطر میزنه لباس میپوشه اما سبک خاصی… مشکلم با موهاشه فر هم نیستا که شونه کردن براش سخت باشه میش ...

دختر منم لجباز و جیغ جیغ میکنه 

اونم عطر میزنه لباس میپوشه اما سبک خاصی… مشکلم با موهاشه فر هم نیستا که شونه کردن براش سخت باشه میش ...

حرفمو گوش نمیده.میگم لباساتو زمین نریز از مدرسه میای گوش نمیده.قبلنا خیلی بهتر بود اتاقو جمع و جور میکرد الان واقعا باید گریه کنم تا یه کاریو انجام بده.گاهی وقتا به ندرت حرف گوش میده ولی خیلی وقتا نه

مثلا میگم کنترل و بده مامان یا گوشی و بیار دوساعت طول میکشه

نمیده.یا میگم جیغ نزن بلند حرف نزن گوش نمیده

واقعا عصبی شدم.جایی میریم خیلی مودب و خوبه همه تعریف میکنن ازش.

تو خونه ولی خیلی اذیتم میکنه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
بگو پس بریم ارایشگاه برات کوناه کنه. اگه گفت نه .بگو یا باید هر وقت میریم بیرون یا مدرسه میری من بب ...

میگم فایده نداره فردا صبح باز میگم موهاتو شونه کردی از خواب پاشدی میبینم محل نمیذاره