2777
2789
عنوان

اول صبحی حالم گرفته شد😓

35 بازدید | 24 پست

دخترمو بردم مدرسه اومدم دیدم در پارکینگ بازه منم رفتم داخل نگو اون همسایه ای که ماشینش کنار ما پارک می‌کنه میخواست بره بیرون رفتم جا پارک دیدم تو ماشینشه من ماشینو درست پارک نکرده بودم چون فاصله کمه باید چند بار برم و بیام صاف وایسته به همسایه گفتم شما برین گفت شما ماشینتو ببر جلوتر منم جلوم یخچال گذاشته بود جلو انبار فقط یکم تونستم برم جلو جا نبود همسایه از پشت زد به دیوار😓فک کنم فحش کشم کرد یه آقا هم هست دیگه واینساد ببینم ماشینه چی شد عذاب وجدان دارم حالا کاشکی بهش گفته بودم صبر کنه من درست پارک کنم بعد اون بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی ماشینتونو تو پارکینگ درست پارک کنید  پارکینگم حریم خصوصی حساب میشه

آخه منتظر بودم اون بره بعد درست پارک کنم خودم همیشه حواسم هست میچسبونم به دیوار ماشینو که مزاحم کسی نباشه اما اون بیشتر وقتا بد وایمیسته باید با بدبختی پارک کنیم

درسته شما غیر مستقیم باعث شدی ولی خودش بلد نبوده و عجله کرده همین 🥴برای مرد عجیبه اینقدر ناوارد. بیخیال نهایتا یه عذر خواهی کوچیک کن و بگو اگر عجله نمی‌کردین حل میشد .