2777
2789
عنوان

استاااااد

324 بازدید | 56 پست

سلام خانومای گل نی نی سایتی . دوستان یه سوالی خواستم مطرح کنم تا ببینم کسی شرایط مشابه من داشته و هم اینکه نظر خواهی کنم چون خانوما حس ششم قوی دارن .سوال اینکه شما تو دانشگاه تا حالا درسی داشتین که تنها دختر کلاس باشید و بقیه پسر؟ استاد هم تازه جوون و مجرد. چه کردید؟ حذف یا ادامه؟ من ادامه

مسئله ای ک میخوام نظرتون رو بپرسم اما: استاد حس میکنم متوجه خجالتی بودن من و اینکه سر کلاس معذب هستم شده. من تو کلاس نمیرم، بیرون می ایستم و هر وقت استاد اومد پشت سرش وارد کلاس میشم و میرم اون جلو کنار دیوار تو حلق استاد میشینم. این بار سومین جلسه بود ک باهاش کلاس داشتم .تو سالن ایستاده بودم ب انتظارش که اومد و اتفاقا اون من رو زود تر دید به محض اینکه دیدمش با نگاه و اشاره گفت بیا( هنوز به در ورودی کلاس نرسیده بود)منم داشتم میرفتم سمت کلاس.دم در که رسید باز با نگاه اشاره کرد ک بیا.دوباره داخل که رفت نشست خم شد با نگاه ک بیا😂(من اینجا دیگه دم در بودم یکی نبود بگه بابا دارم میام دیگه).این چشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلهههه😂  حکمرانی میکردم توی کلاس، هر کاری میخواستم میکردم هیشکیم کاریم نداشت

👀👀

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

هیچی حس شوالیه بودن برای یک دانشجوی کوچکتر از خودشو پیدا کرده. حس می‌کنه بین اون همه پسر فقط اونه که مورد اعتماده

بذار به حال خودش باشه

اگر یه دختری ساکت و ساده و خجالتی و آروم باشه مردا فکر می‌کنند دیگه باید کلا مثل یه بچه باهاش رفتار کنند و چیزی نمی‌فهمه و فراموششون می‌شه اون دختر یک خانم بالغه😂😂

یه بار سر این موضوع من مجبور شدم یه دوست رو بنشونم سر جا از بس فکر می‌کرد من یه قوری شکستنیم حسیم نداشتا فقط قهرمان درونش فعال شده بود🤣 

محل نده

از آینه بپرس نجات دهنده ات را

بعداینکه دوشب قبلش من بهش پیام دادم پرسیدم سلام استاد عذر میخوام این شنبه کلاس برقراره؟ گفت سلام خواهش میکنم بله .در جواب گفتم ممنون و پاسخشون عزیزید بود

سر کلاس یکی از اقایون گفتن چرا جواب پیام یا تماس نمیدید؟ جوابشون این بود که سرشون خیلی شلوغه تا جایی که گوشیشون رو به محض خارج کردن از پرواز زنگ خورد و گفتن شماره کسی رو هم زخیره ندارن مگر اینکه اون شخص براشون عزیز باشه خیلی.سر کلاس من رو عموما نگاه نمیکنن ولی همون دوباری که نگام کردن عمیق تو چشمام حین صحبت از درس بوده ک یک بارش یه ریز نگاهم بعد از چشمام به پایین تنه بود😁 متوهمم مگه نه؟

من انقد ساکت و کم حرفم میرم اون جلو میشینم محل هیچ پسریم نمیدم😂

چرا؟ چرا سلیته نیستی؟ 

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.