2777
2789
عنوان

استاااااد

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 56 پست
نه نرو توی کلاس بشین ولی جای نمون ک همه میبینمت یه جایی خارج از اونجا باش بعد ساعتی ک معمولا استاد م ...

دقیقا همین کارو میکنم گلم ۵ دیقه مونده به شروع کلاس میرم تا تایم شروع کلاس که مثلا تو برد زده ساعت ۳ یه گوشه از مثلا ته سالن کنار آبخوری می ایستم منتظر استاد .وقتی دیدم وارد سالن شد میدونم قبل رسیدنش تو کلاس.منتها همیشه سر ساعت نمیاد تاخیر داره گاهی گاهیم نداره .نمیدونم اونروز میون اون همه دانشجو منو دید اون گوشه اصلا تو دید رس نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این پیشنهاد یکی از دوستام تو یونی بود که با استاد برو  و بیا .بنظرت همچنان این کارو بکنم ...

می‌تونی هردو مدل هم باشه گاهی خودت برو بشین سر کلاس یا گاهی با استاد برو 

اینجوری همه گیج می‌شن و دست از سرت برمی‌دارن

از آینه بپرس نجات دهنده ات را
میخام تمرین کنم سلیطه بازیو لازمه ی این رشته س اصن

بله توی رشته های اینطوری میخورنت آقایون اگه حقتو خودت نگیری، اسمشو هم سلیطه بازی نذار، خجالت نکش، اعتماد به نفس داشته باش، از چی باید خجالت بکشی آخه؟ 

اره اینکارو کن چون زیاد تو چشم باشی ممکنه به حرفایی بزنن

دوستم میگفت نرو تو یه کلاس پر پسر تنهایی بشین انگشت نما میشی و پسرای بیشعور کلاس پشتت شوخی و مسخره بازی میکنن 

دوستم میگفت نرو تو یه کلاس پر پسر تنهایی بشین انگشت نما میشی و پسرای بیشعور کلاس پشتت شوخی و مسخره ب ...

اره درست میگه شانس تو هم همه پسر هستن خیلیی بده 

حداقل کاش استادت خانم بود

دوستم میگفت نرو تو یه کلاس پر پسر تنهایی بشین انگشت نما میشی و پسرای بیشعور کلاس پشتت شوخی و مسخره ب ...

نه اتفاقا اگه پسرا حس کنند ازشون می‌ترسی بدتره

باید بدونند اصلا اونا رو مرد نمی‌بینی و با خودت برابر می‌دونی و اونام یه سری دانشجوان که خاک کفشتم نمی‌شن🤣

از آینه بپرس نجات دهنده ات را
بله توی رشته های اینطوری میخورنت آقایون اگه حقتو خودت نگیری، اسمشو هم سلیطه بازی نذار، خجالت نکش، اع ...

همون دیگه

باید رو اعتماد بنفسم کار کنم 

مثلا دور و برم اگر کسی خانومی بهم بگه زیبایی یا تعریف این سبکی کنه ازم باور نمیکنم چون خودم رو دوست ندارم 

ممنون از همدلی و راهنمایی شما عشقم

نه اتفاقا اگه پسرا حس کنند ازشون می‌ترسی بدتره باید بدونند اصلا اونا رو مرد نمی‌بینی و با خودت براب ...

دقیقا صدف جون چ خوب گفتی من حالا تو این مورد که سر کلاس چون تنها دخترم نمیرم .ولی تو کلاس نگاه هیچ کدومشون نمیکنم میان بهم لبخند بزنن نیش شون رو خودکار میبندن😁

همون دیگه باید رو اعتماد بنفسم کار کنم  مثلا دور و برم اگر کسی خانومی بهم بگه زیبایی یا تعریف ...

نهههه وای ما همه‌ این مشکل رو داریم دخترا ولی باور کن هم کلام شدن با پسرا و توی کلاس نشستن باهاشون و این صحبتا، نه بده، نه زشته نه هیچی، طبیعیه و باید یاد بگیریم بالاخره 

منم خجالتی بودم ولی الان با همه راحتم😂😂

اره درست میگه شانس تو هم همه پسر هستن خیلیی بده  حداقل کاش استادت خانم بود

حالا بدتر اینکه استاد نه تنها آقاست بلکه جوون و مجرده .یعنی تنها استاد مجرد و جوونی که تو دانشگاه به اون بزرگی داریم ایشون هستن شانس من😂