2777
2789
عنوان

خواستگارم میخواست دست بزنه بهم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 16932 بازدید | 397 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون کافیه...به گناه کبیره دچار شدی..و در آتش جهنم خواهی سوخت...بیخیال بابا

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

لاشی عوضی

اگه خونوادت حساسن نگو بهشون ولی خودت ببافش مرتیکه آشغالو

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

اره این خطرناکه بگو ب خانوادت مرد اینقدر سست

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

خب حالا عذاب وجدان نداشته باش اگه دستش خورد به دستت عیب نداره ولی اگه میدونه تو از این چیزا خوشت نمیاد این مرد خوبی نیست اصلا و اخرش باهات ازدواج میکنه میره با یکی دیگه

الان اون بدبخت چ حالی داره😶

حالا موقعیت و شرایطش چجور بود؟ خوب بود؟

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️