2777
2789
عنوان

خواستگارم میخواست دست بزنه بهم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 16923 بازدید | 397 پست
خیلی رسمی بودین؟ خوب چرا رفتی عزیزم بهش میگفتی من یه سری چارچوب دارم باید بهش احترام بذاری

رفتم واسه اشنایی دیه

خانوادم میدونن سنتیه😔چرا دست زد😭

احساس ابی هستم که ترکید😐نمیدونم کی هستی و کجایی🥺ولی مطمئنم با اولین بارون پاییز میای🥺منتظرتم شوهرم😍🧸

عجب

شایدخواسته امتحانت کنه 

منم همسرم قبل خواستگاری اینا توکوچه بوق زد ادرس میخاست البته الکیااا 

حتی نگا ب صورتش ننداخته گفتم یادندارم فرتی دروبستم ازاونجا مصمم شد ب ازدواج 😁😆

البته ادم سواستفاده گرهم زیاده شایدم واسه اون عادیه نمیدونم والا

Empty sky

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂🤭 اخر مال خودش شدی؟

جلسه نهم بله رو دادم 

الانم نشسته رو به روم چایی میخوره😂

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

واااا دختر تو چرا اینجوری هستی منم جلسه دوم رفتیم بیرون دستمو گرفت سرد بود هوا کتشو انداخت رو شونه ام محکم شونه امو با دستاش گرفت الان که ازش میپرسم میگه بخدا از عشق زیادی بود 

جوان زحادثه ای صد سال پیر میشود گاهی....
الان اون بدبخت چ حالی داره😶 حالا موقعیت و شرایطش چجور بود؟ خوب بود؟

خوب بود شرایطش

چه حالی داره!هوسباز عوضی😭

احساس ابی هستم که ترکید😐نمیدونم کی هستی و کجایی🥺ولی مطمئنم با اولین بارون پاییز میای🥺منتظرتم شوهرم😍🧸