2777
2789
عنوان

خواستگارم میخواست دست بزنه بهم😔

16907 بازدید | 397 پست

سنتی هس

جلسه اول که با مادرش اومد رفتیم اتاق حرف بزنیم گف درو میشه ببنذین صدامون نره منم نبستم گفتم صدا نمیره

جلسه دوم ک امروز بود رفتیم دوتایی بیرون

خوراکی گرف اورد تو ماشین بخوریم منم دستم گذاشته بودم رو پام یهو وسط حرف زدن دستش اورد دستمو بگیره منو انگار برق گرف اخه جلسه دوم !!!!اصن نتونستم چیزی بگم فقط از ماشین پیاده شدم 😔😔😔خاک تو سرش کنن😔هنوز به خانوادم نگفتم خجالت میکشم😔چیکار کنم؟

ی لحظ دستش خورد به دستم😭😭😭دیگ سوار ماشینش نشدم خودم برگشتم😔هی زنگ زد برنداشتم دیه

احساس ابی هستم که ترکید😐نمیدونم کی هستی و کجایی🥺ولی مطمئنم با اولین بارون پاییز میای🥺منتظرتم شوهرم😍🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جلسه ششم بود گمونم 

پیشونیمو بوسید گفت مال خودمی در رفت 🤦🏻‍♀️😂

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....