2777
2789
بعدش اتو داره؟

یعنی چه ؟؟اره اول مواد میزنه بعد اتو مخصوص اتو می‌کنه 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم واقعا تاثیر داشت

ضرر نداره؟

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

کراتینم پروتئین فرقشون چیه 

کسی کراتینه زرگر تو میرداماد نره افتضاحه هم پروتئین و هم کراتین میکنه موهای منو داغون کرد اومدم کامنت گذاشتم تو اینستاگرامش بلاک شدم تورو خدا کسی نره موهای منو خورد کرد کسی هم زیر بار نمیبره و مسئولیت قبول نمیکنه

کسی کراتینه زرگر تو میرداماد نره افتضاحه هم پروتئین و هم کراتین میکنه موهای منو داغون کرد اومدم کامنت گذاشتم تو اینستاگرامش بلاک شدم تورو خدا کسی نره موهای منو خورد کرد کسی هم زیر بار نمیبره و مسئولیت قبول نمیکنه

اگر موهات صافه و فقط خشک وز شده پروتیین

من چهار پیش پروتیین کردم و موهام خشک دهیدراته وز شده بود خیلی راضی ام کاش زودتر انجام داده بودم

سلام عزیزم.خواستم بدونم موهاتون کم پشت بود یا پرپشت...و اینکه راضی بودید؟؟تا چندوقت صافی میمونه؟من موهام کم پشته خواستم مش کنم بعدش برم پروتئین کنم ...دودل بودم نمیدونم چکارکنم

یاد خدا آرام بخش دلهاست