بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
کسی کراتینه زرگر تو میرداماد نره افتضاحه هم پروتئین و هم کراتین میکنه موهای منو داغون کرد اومدم کامنت گذاشتم تو اینستاگرامش بلاک شدم تورو خدا کسی نره موهای منو خورد کرد کسی هم زیر بار نمیبره و مسئولیت قبول نمیکنه
کسی کراتینه زرگر تو میرداماد نره افتضاحه هم پروتئین و هم کراتین میکنه موهای منو داغون کرد اومدم کامنت گذاشتم تو اینستاگرامش بلاک شدم تورو خدا کسی نره موهای منو خورد کرد کسی هم زیر بار نمیبره و مسئولیت قبول نمیکنه