خب چون موهای شما فر یا مجعد نبوده بخاطر همین مونده. بعد اینم بگم زمانی که کراتین انجام دادم تا چها ...
باید هر دوهفته یکبار از شامپوی معمولی-استفادع کنید که هم خارش و شوره نگیرید هم چربی-کف سرتون برطرف بشه و موهاتون ریزش-نگیره عزیز
خدایا مرسی بالخره تونستم دوباره عضوشم😍کراتین کارحرفه ای🙋♀بچه ها کاربر جدید نیستم از سال ۹۰توسایت بودم دوتا هم کاربری داشتم شاید باورتون نشه ولی پس وورد هیچ کدوم یادم نبود🤷♀️تا اینکه امشب تونستم دوباره وارد بشم تبریک به من تبریک ب شما تبریک به همه😉وای چقد حرص میخوردم نمیتونستم نظر بزارم🤦♀️راستی بچه ها هر سوالی در موردابریشم سازی مو داشتید در خدمتم
اشتباهتون این بوده که هر ۷ یا هر ۱۰ روز شامپو معمولی مصرف نکردید .این کار شما باعث ریزش مو هم میشه . ...
هر دو هفته یبار شامپو کم سولفات میزدم ولی بازم تاثیر نداشت سرم خیلی میخارید مجبور شدم شامپو ضدشوره بزنم که خارش سرم متوقف شد ولی کراتین موهام یکم از بین رفته بود هر چند هنوزم هستش ولی مثل چند ماه اول نیست
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
من اول بوتاکس کردم روش کراتین زدم موهام آسیب هم ندید تازه ابریشمی شده ریزش هم خیلی خیلی کمتر قبل دار ...
بوتاکس چطوریه؟!
ای کاش روشی بود هم موهارو از درون تغذیه و آبرسانی میکرد،هم صاف😶
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
هر دو هفته یبار شامپو کم سولفات میزدم ولی بازم تاثیر نداشت سرم خیلی میخارید مجبور شدم شامپو ضدشوره ب ...
عریزم کم سولفات کار اشتباهیه شامپو باید سولفات معمولی داشته باشه ده دقیقه هم قشنگ ماساژ بدی دوبار هم اینکارو بکنی . موهاتم خیلی نبند اگه مجدد کردی همین بستن باعث خیلی بیماری های پوستی میشه
بوتاکس چطوریه؟! ای کاش روشی بود هم موهارو از درون تغذیه و آبرسانی میکرد،هم صاف😶
بوتاکس مثل مواد کراتینه ولی همه چیش تقویتیه و آبرسانی میکنه بعد پلاستیک ب سرت میگذاره بعد۴۵ دقیقه میشوره خشک میکنه بعدشم کراتین کرد.من موهام ب شدت خشک و وز بود
بوتاکس مثل مواد کراتینه ولی همه چیش تقویتیه و آبرسانی میکنه بعد پلاستیک ب سرت میگذاره بعد۴۵ دقیقه م ...
آها ممنون گلم🥰
من چهار پیش پروتیین کردم و موهام خشک دهیدراته وز شده بود خیلی راضی ام کاش زودتر انجام داده بودم
بعدش اتو داره؟
خداوندا در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم..... دعای امام حسین در روز عرفه💚