2777
2789
عنوان

مامانم کادو واسه من ش ورت میخره واسه خواهرم لباسای گروه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 42 پست
خواهر  من بارداری سختی دارم الان سرکلاژم باید دوهفته استراحت مطلق باشم بخدا نشستم جارو کردم از ...

خیلی ناراحت کنندس خدا کمکت کنه به سلامتی زایمان کنی مواظب خودت باش من فهمیدم همین شوهرمو بچسبم بهتره 

یه روزی میادکه ازنظرخیلیا آدم بدی هستم…چون دیگه جلوشون بیخودی کوتاه نمیام🙃

مثل من

کورتاژ کردم تو بیمارستان بستری بودم مامانم تک میزد عوض اینکه زنگ بزنه تک میزدو اصلا دوروز نیومد پیشم تو شهرغریب

یا خواهرم مریض شد زنداداشم هم مریض بود زنگ زدم به مامانم گفتم آبجی و زنداداش سرماخوردن گفت آره بر زنداداش آب هویج و سوپ درست کردم خواهرت هم بره به مادرشوهرش بگه براش درست کنه

اینقد بین ما و داداشم فرق میذارن

اصلا سالی یکبار سراغ ازما نمیگیرن 

ولی هرشب خونه داداشم افتادن و چیز میبرن وپول بحسابشون واریز میکنند

منم حدود ۴ماهه شماره همشونا گذاشتم رد تماس

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خواهرم ازدواج کرد شوهرشم وضع انچنانی نداشت داخل یه اتاق هر چی خاست براش گرفتن

مرتب کمکش میکنن 

سیسمونی عید خریدای بچه هاش

ولی من خودم جهیزیه سنگین پاشون نگرفتم

هیچوقتم ازشون کمک نمیگیرم چون دلم نمیاد خودمم همیشه میگم بیشتر حواستون بدید خواهرم ولی جلو شوهرم نگید

اخه من وضعم بهتره

برای سلامتی نی نی تو دلی م صلوات میفرستی؟🤩❤♥️

حالت درک میکنم منم مامانم برا ابجیم چیای گزاشت ک برا من گزاشت همش فاصله ۴ سال ازدواج کردیم برا اون تخت چایی شاد غذا ساز توستر ساندویچ ساز .سالادساز همین برقی گوشت کوب برقی .و میای دیگ ک نمیدونم داد اما ب من هیچکدوم نداد اصلا تازه پشتی نداشتیم خودم خریدم تخت نداد بهم وسایل برقی در حد جاروبرقی آب میوه گیری وچرا گوشتی بود همین اعتراض میکنم مگه موقع منم مامانم بهم‌چی نداد فلانی چی نداشت میگم منجه چون برا اونا نزلشتن تو هم‌نباید میزاشتی گفتم وقتی محتاج شدین همون ک کوله اش کردین جهاز رفت همون بیا کمکتون با داماد عزیزتان 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
عزیزم حق داری . ولی در مورد حرف شوهرت با اینکه حرفش درسته ( در صورتیکه اگر خانواده ت داشتن و نخریدن ...

خیلی ناراحت شدم واکنش هم نشون دادم گفتم دیگ جهیزیه مهم نیس خیلیا نمیدن ولی بازم یاد کارای خانوادم میفتم چه جهیزیه چه سیسمونی چه زمینی که فروختیم نصفشو برداشتن دهنم بسته میشه

الان مامانم رفته قابلمه خریده واس خواهرم ۷تومن بقیه چیزاش بماند من حسود نیسم ولی اونی که این همه زبو ...

شاید‌ تو آروم بودی و قانع ولی خواهرت اینجوری نیست

بعضی وقتا بعضی بچه‌ها‌ خودشون یه جوری رفتار میکنند که پدر و مادر فکر می‌کنند‌ فلان چیز براش مهم نیست و احتیاج نداره و... 

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
مثل من کورتاژ کردم تو بیمارستان بستری بودم مامانم تک میزد عوض اینکه زنگ بزنه تک میزدو اصلا دوروز نی ...

واقعا انقد منم ناراحتم به سرم زد همشونو بزارم کنار ولی از تنهایی میترسم😪

خیلی ناراحت کنندس خدا کمکت کنه به سلامتی زایمان کنی مواظب خودت باش من فهمیدم همین شوهرمو بچسبم بهتره ...

اگر شوهرت خوبه سعی کن زندگیت رو بچسبی تا ابد هم بگی یسری خلا ها هست .... جوری رفتار کن نزار شوهرت سرد بشه یا حرف سر بالا بزنه ... خودت رو بالا بگیر ... بالاخره اون میبینه تفاوت ها رو خیلی طرف خانوادت رو نگیر با خنده شوخی رد کن بره

واقعا انقد منم ناراحتم به سرم زد همشونو بزارم کنار ولی از تنهایی میترسم😪

اینقد به آرامش رسیدم که کلا ۴ماهه باهاشون قطع رابطه کردم

چون فرق گذاشتنشونا کمتر میبینم

خوشیاشون باعروس و پسرشون بودو ازما قایم میکردن اگه مریض میشدن سریع به مازنگ میزدن و مشکلی داشتن 

الان رااااحتم و اصلا دلتنگشون نمیشم و نشدم شکرخدا

فکرمیکنم سرراهی هستم پدر ومادر ندارم ازبس بهم ظلم کردن

وقتما بیشتر بادخترم میگذرونم

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید
شاید‌ تو آروم بودی و قانع ولی خواهرت اینجوری نیست بعضی وقتا بعضی بچه‌ها‌ خودشون یه جوری رفتار میکنن ...

خب من دلم سوخت پول نداشتن ولی الان واس خواهرم دارن همه کار میکنن حتی عقد خواهرم انداختن خونه مامانم اینا 

واسه من پاشدن اومدن شهر شوهرم انگار من زیادی بودن همینطوری منو دادن رفت

اینقد به آرامش رسیدم که کلا ۴ماهه باهاشون قطع رابطه کردم چون فرق گذاشتنشونا کمتر میبینم خوشیاشون ب ...

🥲منم همچین حسی دارم