2777
2789
عنوان

مامانم کادو واسه من ش ورت میخره واسه خواهرم لباسای گروه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حامله شدم اوضاع سیسمونی شد دیدم نمیتونن باز همه چی بخرن یکم پول دادم مامانم تا تخت بخره از طرف خودش مامانم قبل زایمان پاشد اومد شهرمون با چند تا دونه لباس نوزادی فقط اون تخته که خریدن به چشم اومد ،اینم گذشت خواهر کوچیکم بزرگ شد یه دختر زبون دراز همه کار واسش کردن از پول توجیبیو…عاشق شد عاشق پسری که هیچی نداشت مامانم دوید تند تند جهیزیه خریدن چند روز پیش خواهرم خونمون بود مامانم اومد خونمون برداشته واسه من یه ش ورت اورده واسه خواهرم لباسای گرون ،این فرق گذاشتن طبیعی نیس !منی که این همه هواشونو داشتم،چند روز پیش شوهرم مردی که هیجوقت بهم هیچی نکفته بود میگه جهازت تو یه ماشین جا شد مسخرم کرد😭نتونستم هیچی بگم  اونم این فرقا به چشمش اومده 

یه روزی میادکه ازنظرخیلیا آدم بدی هستم…چون دیگه جلوشون بیخودی کوتاه نمیام🙃

چقدر زشته کارشون اخه چرا یکم کمتر توجه کنین ببینین چی میشه ب خونه زندگیتون بیشتر توجه کنین 

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

مامانم به من زنگ نمیزنه میره چند روز یبار پیداش میشه نمیدونم چه فکری میکنه از اول فکر‌ کرد من ادم اهنی ام یا انقد قوی هستم هیچ مشکلی ندارم فقط با کاراشون منو کوچیک کردن 

حامله شدم اوضاع سیسمونی شد دیدم نمیتونن باز همه چی بخرن یکم پول دادم مامانم تا تخت بخره از طرف ...

چقد شبیه منی تا یادم از دهن خودم گرفتم دادنشون حتی مجرد بودم طلاها م فروختم براشون جهیزیه من از تو کمتر بود خیلی میگذره خواهر عیب نداره

چقد شبیه منی تا یادم از دهن خودم گرفتم دادنشون حتی مجرد بودم طلاها م فروختم براشون جهیزیه من از تو ک ...

چرا منو اصلا نمیبینن منم انقد مشکلات داشتم با حسرت بزرگ شدم با بی پولی

الان مامانم رفته قابلمه خریده واس خواهرم ۷تومن بقیه چیزاش بماند من حسود نیسم ولی اونی که این همه زبون درازی میکنه بهشون بیشتر واسش کار میکنن

اسی انگار داستان زندگی من و داری تعریف میکنی . من توام یا تو منی      

😪این زندگی اصلا خوب نیس

چرا منو اصلا نمیبینن منم انقد مشکلات داشتم با حسرت بزرگ شدم با بی پولی

خواهر  من بارداری سختی دارم الان سرکلاژم باید دوهفته استراحت مطلق باشم بخدا نشستم جارو کردم از صبح سر پام چون خواستگاری خواهرم هیچ کدومشون حتی بهم سد نزدن

عزیزم حق داری . ولی در مورد حرف شوهرت با اینکه حرفش درسته ( در صورتیکه اگر خانواده ت داشتن و نخریدن ) جلوش کم نیار . جوابشو بده . بگو مگه منو بخاطر جهیزیه خواستی . اگر خودم مهم بودم نباید جهزیه برای ت اهمیت داشته باشه و اتفاقا طلبکارش شو و کم کاریای خودشو بگو تا دیگه حرفشو تکرار نکنه

من یک زنم که با روزمرگی هام میسازم وسعی بر خوشبخت شدن دارم