2777
2789
عنوان

هیکل 💩 من 😪😭😭😭

253 بازدید | 43 پست

بچه ها من اندامم خیلی بده شکم گنده ی عاااالمه چربی پشت کمر الان از هفتم آبان دارم میرم بدنسازی بدتر شدم انگاری قوز در آوردم شکمم خیییلی بزرگتر شده باید چیکار کنم ؟؟ 😭😭😭

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

باسنم تخت تخت شده 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

تو ماه اول عادیه

بعد میفتی رو چربی سوزی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو تخریب کردی زن 

اول رو اعتماد ب نفست کار کن 

خودتو اماده کن بعد 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
عکس اندامت لطفا

وای افتضاحم افتضااااااح روم نمیشه عکس بدم 

باشگاه اگه رژیم نگیری اتفاق چاقتر میشی

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

قد و وزنت رو بگو

درضمن 70 درصد هیکل خوب از تغذیه و 30 درصد از ورزشه

ورزش هم کمه کم بعد 3 ماه منظم ورزش کردن اثراتش دیده میشه 

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

رژیم غذایی همراه باشگاه لازمه چطور بزرگتر شده؟

رژیم نگرفتم بدتر گشنم میشه تو باشگاه بعد تمرین ی دونه سفیده تخم مرغ و سیب زمینی اب پز میخورم .نمیدونم چرا اینجوری شدم 

قد و وزنت رو بگو درضمن 70 درصد هیکل خوب از تغذیه و 30 درصد از ورزشه ورزش هم کمه کم بعد 3 ماه من ...

قدم ۱۶۰ وزنم ۷۰ 😪