بچه ها من اندامم خیلی بده شکم گنده ی عاااالمه چربی پشت کمر الان از هفتم آبان دارم میرم بدنسازی بدتر شدم انگاری قوز در آوردم شکمم خیییلی بزرگتر شده باید چیکار کنم ؟؟ 😭😭😭
💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓 ب امید خوش اندام شدن 🙂 من باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم
کدوم ورزشورفتی باسنتوتخت کرد بعدباشگاه اشتهازیادمیشه بهتره زیادنخوری رژیم بگیر
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین این میشه بدون برنامه ورزش کردن من ۱۸۸ قدمه و با اون قد شکم داشتم و خیلی چاق بودم ...
اتفاقا برنامه داده بهم مربی
💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓 ب امید خوش اندام شدن 🙂 من باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم
کدوم ورزشورفتی باسنتوتخت کرد بعدباشگاه اشتهازیادمیشه بهتره زیادنخوری رژیم بگیر
بدنسازی
اولیل باشگاه اونجوریه شل میشن چربی هات بعد آب میشن فقط بعد از ورزش نخور و نخواب
واقعا ؟ باسنم درست میشه ؟ کلا نابود شده هیکلم
ورزشای میری رومیگی؟؟به مربیت بگوتخت شده تعییرمیده اسکات برودرست میشه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
حداقل 15 کیلو باید کم کنی اگه از الان باشگاه رو منظم بری و سالم خوری کنی تا عید کمه کم 10 کیلو کم م ...
چجوری چی بخورم مثلا
ورزشای میری رومیگی؟؟به مربیت بگوتخت شده تعییرمیده اسکات برودرست میشه
پرس پا .جلو پا با دستگاه .سیم کش .کار با دمبل برا سینه و بازو ی دستگاه هست برا پا بازو بسته میکنی و دراز نشست نیمه دو روزم در هفته هوازی