2777
2789
عنوان

هیکل 💩 من 😪😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 43 پست
پرس پا .جلو پا با دستگاه .سیم کش .کار با دمبل برا سینه و بازو ی دستگاه هست برا پا بازو بسته میکنی و ...

اسکات ننوشته یاددلیفت؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین تمرین ها باید سوپر ست باشه  تعداد تکرار ها ۱۵ تا یا ۱۲ تا باشه  توی ماه اول کسایی ک ...

من بعد تمرین سیب زمینی و تخم مرغ ِب پز میخورم تو باشگاه واسه اینکه صورتم لاغر نشع .اشتباهه کارم؟

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه یه لحظه شوکه شدم  تغذیتون چی بوده تو کودکی؟

عاشق شیر بودم و هستم 

و یادمه پدرم همیشه مکمل غذایی میگرفتم واسم و یکی دوبار هم دکتر تغذیه رفتیم مشکل نداشتم کلا هدف ایشون این بود ک قدم بلند بشه 

و اینکه ژنتیک ورزش دارم ک باعث میشه بیشتر از بقیه مردا بدنم هرمون ترشح کنه

من بعد تمرین سیب زمینی و تخم مرغ ِب پز میخورم تو باشگاه واسه اینکه صورتم لاغر نشع .اشتباهه کارم؟

نه درسته کارت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تخم مرغ اوکیه حتی زرده تخم مرغ زو هم بخور درسته چربی داره ولی پروتئین بالایی هم داره 

در مورد سیب زمینی هم چون قند پیچیده داره باعث چاقی میشه و روند تغییر سخت میشه 

راستی کره بادم زمینی هم عااااااالیه فقط نری شکلاتیش رو بگیری.  رژیمی رو بگیر

عاشق شیر بودم و هستم  و یادمه پدرم همیشه مکمل غذایی میگرفتم واسم و یکی دوبار هم دکتر تغذیه رفت ...

مکمل غذایی مث چی

من واسه پسرم که 3 سالشه میپرسم 

دوست دارم قد بلند شه

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

اسکات ننوشته یاددلیفت؟

نه 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
تخم مرغ اوکیه حتی زرده تخم مرغ زو هم بخور درسته چربی داره ولی پروتئین بالایی هم داره  در مو ...

باش ممنون از راهنمایت 🌹

مکمل غذایی مث چی من واسه پسرم که 3 سالشه میپرسم  دوست دارم قد بلند شه

یادم نمیاد دقیق 

ولی فک کنم مولتی ویتامین و زینک  بود البته اول باید برسد دکتر تا متناسب با پسرتون راهنماییتون کنه

باش ممنون از راهنمایت 🌹

منم هم قد توام وزنم ۷۳ بود با دوتا زایمان الانم ۳۰ سالمه

واسه چربی‌های پشت کمر و بالای باسن حلقه بزن

من با حلقه از بین بردمش الانم با کالری شماری و رقص تو خونه و ورزش شدم ۶۶

واسه باسن اسکات بزن 

منم هم قد توام وزنم ۷۳ بود با دوتا زایمان الانم ۳۰ سالمه واسه چربی‌های پشت کمر و بالای باسن حلقه بز ...

واقعا؟؟؟؟ ممنونم عزیزم از راهنماییت ❤😘

واقعا ؟ باسنم درست میشه ؟ کلا نابود شده هیکلم 

اره اولش همیشه بنابه حرکات چربیها شل میشن

بعد اگه بشینی بخوری یا روش بخوابی باز چربیها چند برابر میشه

ولی اگه تحرک داشته باشی حموم‌ بری همش آب میشه

دو ماه بعد خوب نتیجش رو میبینی