2777
2789

دخترم از هجده ماهگی شیرش خیلی کم کردم فقط روزی دوبار بهش میدم قبلا خیلی تعداد وعده های شیرش زیاد بود شیرخشکی هم هست. امروز بردمش وزن کردم توی یک ماه یک گرمم اضافه نکرده بود طبیعیه؟ یعنی به خاطر کم شدن شیرش؟ ازلحاظ غذایی خیلی بهش رسیدم ولی شیرش نسبت به قبل خیلی کمتر بود چون دکترش گفت دیگه بیشتر باید غذا بخوره. خیلی ناراحتم حتی یک گرمم اضافه نکرده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب دیگه وقتی شیرش نصف شده وزنش زیادتغییرنمیکنه فکرکنم به مروربهترمیشه 

ممنون که جواب دادی عزیزم. نمیدونم شوهرمم میگه به خاطر شیرش. آخه خودش وزنش کمه اینجوری هم اضافه نمیکنه عصبی میشم

ممنون که جواب دادی عزیزم. نمیدونم شوهرمم میگه به خاطر شیرش. آخه خودش وزنش کمه اینجوری هم اضافه نمیکن ...

چنده وزنش 

دخترمن ۱۱ماهشه وزنش خوبه امابه شیرعلاقه نداره بامصیبت بهش شیرمیدم واسه همین میخوام از۱۸ماهگی بگیرم ازشیر

من دوربرم هیچکس ندارم این چیزا رو ازش بپرسم فقط اینجا میپرسم ولی هیچکس کمک نمیکنه چرا؟ مگه این سایت ...

منم ندارم متاسفانه اینجاهم کسی درست حسابی جواب نمیده 

دخترمن واسه شیرگریه نمیکنه خودم میدم کسی هم نیست بگه بعدیه سالگی چندوعده بدم کافیه 

چنده وزنش  دخترمن ۱۱ماهشه وزنش خوبه امابه شیرعلاقه نداره بامصیبت بهش شیرمیدم واسه همین میخوام ...

وزنش9500😢پوست و استخونه. تا قبل از یک سالگی که اصلش شیره که باید بخوره. بعد از اونم اگر شیر خودت میخوره بهش بده هرچی میلش میکشه فقط اول غذا بده بعد شیر وقتی یک سالش شد

منم ندارم متاسفانه اینجاهم کسی درست حسابی جواب نمیده  دخترمن واسه شیرگریه نمیکنه خودم میدم کسی ...

اینجا فقط تاپیکای مادشوهری و خاله زنکی طرفدار داره نمیدونم دیگه چرا اسمش گذاشتن نی نی سایت

نه شیرخشکیه 

دکتر به من گفت تا هجده ماهگی شیرش کم نکن ولی بعد از اون باید بیشترغذا بخوره. دختر من از اول کم وزن بود وزن گیریش کنده دیوونم کرده دیگه. امروز که بردمش وزن نگرفته بود تو ماشین گریه کردم با شوهرمم دعوام شد میگه چرا به بچه گیر میدی همینه که هست