2777
2789

سلام عزیزان 

وقت همگی بخیر 

من تازه اینجا عضو شدم 

میخواستم بدونم کسی تجربه بارداری با روش PGD برای زوج مینور بتا رو داره؟

۲۲ سالمه و سابقه بارداری و سقط ندارم و هنوز هیچ اقدامی برای بارداری انجام ندادم

دوست دارم PGD انجام بدم که هم سقط مکرر نخوام انجام بدم و هم اینکه مطمئن باشم بچه حتی ژن مینور هم نداره

مرکزی توی شیراز میشناسید که مطمئن باشه؟ خودتون یا اطرافیانتون نتیجه گرفتن؟ از هزینه هاش اطلاعی دارید؟

همه ی تاپیک های مربوط به زوج های مینور بتا رو خوندم، ممنون میشم اگر اطلاعاتی یا تجربه ای دارید اینجا بگید که همگی چه الان چه بعد ها بتونیم ازش استفاده کنیم.

ممنونم ازتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه منم راهنمایی کنی ازمایشای قبل ازدواجتونو کامل برام بگی چیکار کردی خوب خون میگیرن جفت مینورن چه مراحلی داره چقد طول میکشه مجوز ازدواج بدن اگه‌میشه کامل بگو سرچ کردما ولی به نتیجه کلی نمیرسم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
 شیراز هست عزیزم؟ کسی انجام داده یا خودتون تجربه دارید؟ مرکز خوبی هست؟

اره عزیزم شیراز خیابان زرگری،نه من ازمایش های هورمونی و اسپرم رو اونجا انجام دادم اره مرکز خوبیه معروف تو شیراز

دوستم پیش دکتر رستمی و البرزی رفت . حدود ۲۰۰ میلیون خرجش شد. کلی هزینه کرد تخمک کشی کردن ازش. ۷ تا تخمک گرفتن. یکیش زنده موند. اونم گفتن باید کلی پول بدی تا ببینیم آیا ژن معیوب داره یا نه. بیخیال شد.

الان سه مرتبه خودش طبیعی باردار شده هر سه بارهم بچه تالاسمی بوده و سقط کرده. 

اینا رو گفتم که اگر حداقل ۲۰۰ تومن توی دستت داری اقدام کنی. هزینه هاش بالاست

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
عزیزم میشه منم راهنمایی کنی ازمایشای قبل ازدواجتونو کامل برام بگی چیکار کردی خوب خون میگیرن جفت مینو ...

عزیزم توی ازمایشی که قبل ازدواج گرفتن شوهرم مینور بتا بود ولی من مشکوک بودم که نامه عقد بهمون ندادن و من دوباره ازمایش دادم و گفتن که منم مینورم 

نامه بهمون دادن که بریم دستغیب شیراز ازمایش ژنتیک ، همونموقع که رفتیم ازمایش رو انجام دادیم ولی با دیدن ازمایشات اول بهمون گفتن هر دو نفر بتا هستید و باید هفته ۷یا۸ بارداری خبر بدید بهمون که اسمتون رو بنویسیم و هفته ۱۲ براتون نمونه گیری از جنین انجام بدیم که اگر ماژور بود سقط قانونی انجام بشه که احتمالش ۲۵درصده

و ۵۰ درصد جنین مینور میشه و ۲۵ درصد دیگه سالم

بعد دیگه گفتن کاری به جواب ازمایش نداشته باشید و اقدام کنید و همون روز نامه عقد رو دادن بهمون

ولی خب من نمیخوام طبیعی اقدام کنم بخاطر همین دنبال روش دیگه میگردم

دوستم پیش دکتر رستمی و البرزی رفت . حدود ۲۰۰ میلیون خرجش شد. کلی هزینه کرد تخمک کشی کردن ازش. ۷ تا ت ...

وقتی  ژن معیوب ازمایش نکردن یعنی pgd انجام ندادن یعنی فقط هزینه تخمک کشی و..... شده ۲۰۰ میلیون؟ 

الان دوستتون طبیعی باردار میشن کجا میرم برای انجام cvs؟