2777
2789
عنوان

مرکز خیلی خوب برای PGD زوج مینور ترجیحا شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 27 پست
ای وی اف  پیشرفته اس ...ببین شما اول ای وی اف می شی بعد از بین جنین هاتون سالم هاشو بر می  ...

اره به همین روشی ته تشخص میده کدوم جنین ها سالم و کدوما ناقل یا ماژورن میگن PGD 

همه نتیجه گرفتن ازش؟ بگردم ببینم پیداش میکنم

ممنونم عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توی ازمایشی که قبل ازدواج گرفتن شوهرم مینور بتا بود ولی من مشکوک بودم که نامه عقد بهمون ندادن ...

خیلی خیلی ممنونم ازت من شیراز جایی نمیشناسم بهت بگم تو اون تاپیکی که سال ۹۴ برو ولی این روشم سختیای خودشو داره فک کنم ولی خوب خیالت راحت تره 

جواب ژنتیکتون چند ماهه اومد ؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94

بیا عزیزم

بله هزینه هاش واقعا بالاست  

میگفتن وام میدن واقعا میدن ؟ تو مراکز دولتی من شنیدم قیمتا مناسب تره

خیلی خیلی ممنونم ازت من شیراز جایی نمیشناسم بهت بگم تو اون تاپیکی که سال ۹۴ برو ولی این روشم سختیای ...

خواهش میکنم عزیزم

عزیزم من همین امروز هم تماس گرفتم باهاشون و گفتن چون هر دو بتا هستین ما جواب ازمایش رو نمیدیم و جوابی نداره به شما و فقط هروقت اقدام کردید هفته ۱۲ ازتون نمونه میگیرم

از ازمایش ژنتیکم ۱ سال و نیم میگذره 

ممنون عزیزم بابت لینک

وقتی  ژن معیوب ازمایش نکردن یعنی pgd انجام ندادن یعنی فقط هزینه تخمک کشی و..... شده ۲۰۰ م ...

بهش گفته بودن هر تخمکی ۸ الی ۱۵ تومن هزینه پی جی دی هست. برای سی وی اس رفت پیش دکتر رستمی حدود ۲ تومن ازش گرفت. چقدر دردسر کشید تا نامه سقط گرفت. 

آره انشالله وارد مرحله میشی میبینی خیلی گرونه. من پیشنهاد میکنم یزد یه سر بزنی

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
بهش گفته بودن هر تخمکی ۸ الی ۱۵ تومن هزینه پی جی دی هست. برای سی وی اس رفت پیش دکتر رستمی حدود ۲ توم ...

توی چندماهگی سقط رو انجام داد؟

وای چخبره هر جنین

راستش من تهران هم پرسیوم یه مرکز خصوصی فقط گفتن pgd میشه ۳۰ میلیون دیگه نپرسیدم که چجوریه فقط گفتن که از صفر تاصد خودشون انجام میدن یعنی از زمان تخمک کشی و... تاانتقال.

توی یزد جایی رو میشناسید؟ اگر میشناسید ممنون میشم معرفی کنید که یکم دربارش تحقیق کنم

توی چندماهگی سقط رو انجام داد؟ وای چخبره هر جنین راستش من تهران هم پرسیوم یه مرکز خصوصی فقط گفتن p ...

مرکز جنین رویان یزد که معروفه. ازشون بپرس قبلا شمارشو داشتم حذف شده.

آره بخدا ۲۰۰ تومن خرج کرد. هفته ۱۲ سی وی اس میداد تا نامه پزشک قانونی بیاد میشد هفته ۱۴. البته جواب سی وی اس هم ده روز طول میکشه.

ببین تهران ممکنه فقط هزینه بررسی یه دونه تخمک رو بهت گفته باشه. محاله اینقدر کم بشه. شیراز دکتر البرزی و رستمی به دوستم گفتن هر تخمک کمترین هزینه ۸ تومنه. بعد اگر هم سالم باشه دوباره هر ماه کلی آزمایش داره. 

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)