2777
2789

منم میگم کاری نداره که فقط بهم پیام بده اینجا (نی نی سایت)

یا به این شماره درتلگرام👇☺️ 

09034430329

یا بیا اینستاگرام اینجا👇☺️

_.fatimafalh 

اصلا فارسی هم بنویسی (میوه خشک فاطیما فلاح) چه در اینستاگرام چه در گوگل برات میاد بالا سریع🤩 

خیالت راحت ماکنارت هستیم  نظرت برامون مهمه،همراهی و پیگیری محصول جزو خدمات اصلی ماست 

شما پیشنهادت چیه ؟!🤩

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

😄 عجب تبلیغ حرفه ایی 😅

پربرکت خواهر ❤

ما خودمون میپزیم ❤

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لواشکش از چه شهریه

عزیزم لواشک ها بستگی داره به نوع وطعمش  هرکدوم واسه یه شهر ایران هست 

مثلا لواشک هایی که آلو دارن واسه شهر تبریزه چون شهرتبریز آلوهای خوبی داره🤩 درنتیجه لواشک هاش باکیفیت و خوشمزه میشه😋

😄 عجب تبلیغ حرفه ایی 😅 پربرکت خواهر ❤ ما خودمون میپزیم ❤

قربونت برم ❤️به به 😋نوش جونت هنرمند 

قربونت برم ❤️به به 😋نوش جونت هنرمند 

خدا نکنه گلی سلامت باشی ❤

ممنونم ❤

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
همون دیگه میخوام بدونم میوه اش از چه شهری هست

معلومه که لواشک دوست هستی؟! 

شما چه لواشکی مدنظرتون هست؟

بگو تا بهت بگم ازکدوم شهر😁

من میگم قیصی اما فکر کنم شما بگید زردآلو😂

به به نه خداییش بگم خودم  لواشک قیصی دوست دارم😋😋

شیرین خور نیستم زیاد 

لواشک قیصی  مون ازکاشان هست🤩😋

به به نه خداییش بگم خودم  لواشک قیصی دوست دارم😋😋 شیرین خور نیستم زیاد  لواشک قیصی  ...

آخه منم کاشان زندگی میکنم و برا همین پرسیدم😂😂😂😂و ترشش خوشمزه تره

و خدایی که در این نزدیکیست
آخه منم کاشان زندگی میکنم و برا همین پرسیدم😂😂😂😂و ترشش خوشمزه تره

به به سلامت باشی دوست خوب من 

نوش جونت لواشک ها😋🤤