2777
2789
عنوان

کسی بوده با پریود خیلی نامنظم باردارشده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 25 پست
بارداری  اول بدون دکتر، دومی که دوقلو باردارشدم بادارو تو ماه دوم اقدام

خدا برای هم نگهتون داره 

وای گفتی دوقلو تو ماه دوم اقدام خداکنه از منم دوقلو باشن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل زایمان هیچوقت خدا پریودی هام‌منظم‌ نبود..یه ماه بود..دوماه نبود..یه وقتی که انتظار نداشتی فرتی نیومد..😬😬بعد زایمان انگار چیکارش‌کردن..سر بیست و هشت روز و دقیقا همون ساعت ها پریود میشم

یعنی اولی بدون دکتر باردار شدی پلیکیستیک بودی؟ 

اره کلا از شونزده سالگی که پریودشدم همیشه نامنظم بودم و دکتر میگفت سخت باردار میشی ولی خداروشکر تو دومین اقدام بدون دارو باردار شدم. بارداری دوم رو ولی بار اول که اقدام کردم و نشد رفتم دکتر دارو داد، تو اولین ماه مصرف دارو دوقلو باردارشدم. الانم پلی کیستیکم کاملا نامنطم

قربونت، انشالله به خواستت برسی ولی همون یکی رو بخواه دوقلو خیلییییی سخته

اووو اینجا همه دارن دعا میکنندوقلو بشن یکیشونو بردارن برا خودشون فعلادعواس 😂

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …