2777
2789
عنوان

خرید 13صفرم انگاری شوم بود نه خوش یمن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 66 پست
جالبه بعضی جامونده‌ها میگفتن وای کاش منم میخریدم نمیشه فردا بخریم؟🤣

🤣🤣🤣🤣🤣 

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورشون به نیت 13 صفر خرید کردنه نه کارای عادی و روزمره

به نظر من که هیچی نمیشه

اسی الکی داره خودشو اذیت می کنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یه خیاطی رفتیم چند ماه پیش می‌گفت یه خاتمه پارچه داد بهم گفت فقط تو ماه صفر ندوز بذار تموم شد بدوز میگه منم گفتم چه ربطی داره و خلاصه شب برش زدم و گفتم خدایا خودت خیر برسون برای اون خانم تا من بهش ثابت کنم همه ماه ها و روزها روز خداست.میگفت دادم بهش بعد صفر اون خانم با فامیلاش برام پارچه آورد و گفت وای دستت خوب بود کلی اتفاق خوب برامون افتاد.خیاطم میگه منم گفتم اتفاقا همون شب بریدم میگه زن کپ کرده بود که مگه میشه خیاط هم گفته بله مگه خدا میگه تو محرم و صفر تو نون نبر برای زن و بچت گشنه بمونم که سنگینه؟میگه از اون به بعد پارچه میاره میگه صفر بدوز 😂😂

شاااااید خدایی نکرده بچت می‌رفت مدرسه و یه اتفاق بدی می‌افتاد براش دورازجونش شاید نرفتنش برات خوش شانسی بوده ولی ما علمشو نداریم ببینم اگه می‌رفت چی میشد.

بعدشم پسر منم پیش دبستانیه نگران نباش چیز خاصی از دست نداده پسر من می‌ره سرما میخوره میاد سه روز میمونه خونه خوب میشه دوباره می‌ره سرما میخوره میاد میمونه خونه سه روز😂😂😂

اِی اِنــساٰن چه چیز تو را در برابر پروردگــار گرامیت مغرور ســاخته...
یه خیاطی رفتیم چند ماه پیش می‌گفت یه خاتمه پارچه داد بهم گفت فقط تو ماه صفر ندوز بذار تموم شد بدوز م ...

عزیزم😅 دارم تو خونه باهاش کار میکنم البته چندروزیه معلمش منو از گروه انداخته بیرون که چرا نمیاد مدرسه .این منو خیلی عصبی کرده باهاش بحثم شد 

عزیزم ۱۳ صفر که یک خرافات بود ومنبعش هم کاربر نی نی سایت .

ولی اینکه میگی خریدم شوم بوده ،اینطور نیست وخوشبین باش ،شاید به صلاح پسرت نبوده بره مدرسه ،خیر کارت رو به خدا واگذار کن .

سال گذشته پسر من اصلا حاضر نشد بره برای ازمون پیش دبستان .با مراجعات زیاد وهمکاری مسئولان مدرسه باز هم حاضر به امتحان نشد وپیش دبستان نرفت .خیلی ناراحت بودم چون پسرم درشت بود وهمین جوری از همکلاسی هاش بزرگتر میزد چه برسه بخواد دیر بره .ولی بعدا فهمیدم که به نفع ما شد نرفت والان بدون اینکه پیش دبستان بره رفت کلاس اول .به تقدیر الهی راضی باش .حتما خیره.

من جوراب مردونه و جوراب نی نی خریدم 

ب این نیت شوهر و بچه

اما دیدم خ محاله تو ی سال این جور بشه

منی ک شوهر سابقم ن میخادم ن طلاقم داده

جوراب بچه رو پاره کردم

جوراب مردونه رو گذاشتم تو لباسای بابام ک پا کنه

نمیگم شوم هست

میگم حاجتم زیادی بزرگ بود ب خودم اومدم 

اما چ کنم ک دلم میخاست میخاد....

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘