2777
2789
عنوان

خرید 13صفرم انگاری شوم بود نه خوش یمن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 66 پست
واییی .بنظرت منم بندازم دور؟

ننداز دورولی ازاین به بعدبه خرافات وچیزای من درآوردی فکرنکن ودامن نزدی 

به خداتوکل کنی هیچی نمیشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

چه ربطی داره آخه

الان بچه عموی منم از اول مهر آب دماغش هرروز اویزونه‌.

همه بچه ها مریض میشن.اصن سرماخوردگی خیلی توشون طبیعیه.کارم که خیلی وقتا پیش میاد.

تازه همون روزی که میشد ۱۳ صفر من و نامزدم رفته بودیم مدارک دانشگاهو تطبیق بده😂اگه نحس بود الان باید دانشگاشون آتیش میگرف میرف رو هوا😂به هرحال تو اون روز همه یه کارایی می کنن

روز نحس چیه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر گفتیم نخرید خرافاته بعدش نا امید میشید . پولتونو میدادید فقیر دعاش زندگیتون عوض میکرد و رفع بلا ...

بچم خداروشکر سالمه. نشد مدرسه بره. باورتون میشه اونروز همه ی پولم رفت واسه لوازم مدرسه تازه اون موقع دستمون تنگ بود بزور پس انداز کرده بودم

واییی .بنظرت منم بندازم دور؟

آره بنداز بره وتوبه کن به هرکی هم گفتی برو بگو اشتباه کردم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چه ربطی داره آخه الان بچه عموی منم از اول مهر آب دماغش هرروز اویزونه‌. همه بچه ها مریض میشن.اصن سر ...

بچم سالمه الحمدالله فقط دوبار به مدت دوهفته مریض شد. ولی مشکلی پیش اومده نشد بره مدرسه

برای منم بد اومد از وقتی خریدم 

در عوضش فهمیدیم هرچیزی رو نباید قبول کنیم و ربطش بدیم به دینی که خدا نگفته وبنده هاش از خودشون درآوردن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نمیدونم چرا فکری شدم .خدا منو ببخشه

ماه صفر سنگینه ما رعایت میکنیم حتی برای یه خرید ساده 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بچم سالمه الحمدالله فقط دوبار به مدت دوهفته مریض شد. ولی مشکلی پیش اومده نشد بره مدرسه

پیش میاد بابا اصن ربطی به تاریخ و روز نداره

آدمیزاد هزار تا اتفاق تو زندگیش میفته ربطی به ۱۳ صفر نداره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خرافات همیشه خواهد بود همون شب خیلیا تاپیک زدن ما نتیجه گرفتیم🤣🤣

🤣🤣🤣🤣یاخدا چقد تابلو حداقل شبش تاپیک نمیزدن

خداروشکر اون تایم زیاد نمیومدم وگرنه شدید از جهالت ی عده عصبی میشدم 

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

بخدا یه جوری شدم که اسم 13 صفر میاد پشتم میلرزه سال آینده پنج شیش روز قبل وبعدش نمیام سایت تا چشمم نخوره به تاپیکا 

🤣🤣🤣🤣یاخدا چقد تابلو حداقل شبش تاپیک نمیزدن خداروشکر اون تایم زیاد نمیومدم وگرنه شدید از جهالت ی ...

جالبه بعضی جامونده‌ها میگفتن وای کاش منم میخریدم نمیشه فردا بخریم؟🤣