2777
2789
عنوان

خرید 13صفرم انگاری شوم بود نه خوش یمن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم خداروشکر سالمه. نشد مدرسه بره. باورتون میشه اونروز همه ی پولم رفت واسه لوازم مدرسه تازه اون موقع ...

نه بحث بیمار شدن نیست بحث خواص صدقس برا بعدا و .. اره . هرچی تو دین جایی نداشته باشه ابتر و بی نتیجس

سرت بر نی تلاوت می کند قرآن را .. تنت اما درین صحرا رها افتاده ..🍂 دلم افتاده در دامِ اباعبدالله .. پریده بر سر بامِ اباعبدالله 🌻 من آن هیچم من آن پستم من آن ناچیزم ؛ که قیمت دارم از نامِ اباعبدالله ❤
منم چقدراینجاگفتم ولی کم مونده بودمنوبخورن  گفتن حالاماخریدمیکنیم چیزی که نمیشه

اره فکرمیکنن خرید کنن چیزی نمیشه پولشون الکی میره برا ی خرافه ادم باید وقت نکنه همچین جیزاییو باور کنه اصلا

سرت بر نی تلاوت می کند قرآن را .. تنت اما درین صحرا رها افتاده ..🍂 دلم افتاده در دامِ اباعبدالله .. پریده بر سر بامِ اباعبدالله 🌻 من آن هیچم من آن پستم من آن ناچیزم ؛ که قیمت دارم از نامِ اباعبدالله ❤
 اره فکرمیکنن خرید کنن چیزی نمیشه پولشون الکی میره برا ی خرافه ادم باید وقت نکنه همچین جیزاییو ...

من خواستم ازش انرژی مثبت بگیرم. گفتم یه چیزی هست که تعداد زیادی قبولش دارن و انرژی میفرستن منم انرژیشو بگیرم. ولی خب وقتی انرژیشو نگرفتم فکرم منفی شد.در کل خوبه آدم از خدا بخاد