2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4172 بازدید | 90 پست
والا من و داداش مجردم موزا و انار و جمع کردیم نشستیم همه خوردیم ولی زن داداشم جوری نگاه میکرد قشنگ ا ...

حالا جلو اون نمیخوردین سکته نکنه یه وقت😁😁

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کارتون درست نبود که خوردید هرجوری بود باید برمیگردوندید 

ن اتفاقا درست بود چون دیگه پرت نمیکنه وقتی میبینه دیگران خوردن و از کفش رفته 

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️
اره دیگه،🤣🤣ولی خرمالو به فنا رفت این وسط مامانم میگفت من کار ندارم فردا خودت راه پله رو تمیز میکنی ...

میگم ملوسک این همونی نیست که تولد پسرش دعوتتون کرد بعد گفت نه نیایین دوستام دعوت کردم  اخرش چیشد😂😂😂 کلا زن داداشت فک کنم مشکل داره

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
خخخخ فقط مامانت🤣 خدایی برعکس بود باز ریلکس بودید؟مثلا داداشت خسیس زنش بریز بپاش؟

زنش فقط پایه خوردن خسیس وگرنه از مهر تا حالا سه بار لباس گرم واسه بیرۉن خریده هر روز یه جور لباس تن بچه هاشه فقط در شکمشون و قفل کرده

اره دیگه،🤣🤣ولی خرمالو به فنا رفت این وسط مامانم میگفت من کار ندارم فردا خودت راه پله رو تمیز میکنی ...

🤣🤣چ آدمیه 😐مادرتم وقت گیر اورده بود  😂

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
جنگ جهانی میخوایی بشه؟؟؟🤣

اره😝😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 
فک کن خرمالو عین گوجه تو جا میوه جلوی مهمون 😂😂😂

واس زیاد شدن اگ چن تام گوجه لابلاش میذاش هیچکی نمیفهمید🤣

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
عزیزم کارتون درست نبود که خوردید هرجوری بود باید برمیگردوندید 

ااتفاقا کار درستی کردن  خیلی درست 

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥