2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4173 بازدید | 90 پست
واس زیاد شدن اگ چن تام گوجه لابلاش میذاش هیچکی نمیفهمید🤣

😂😂😂😂😂😂😂 بعد شانسی میشه مثلا یکی خرمالو میخوره یکی از شانس بدش گوجه درمیاد

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشمم هی موز و نشونش میداد میگفت خودت نمیخوری؟؟؟🤣🤣🤣اونم میگفت من کوفت بخورم

همون خساست باعث شده که از زندگی عقب بمونه تا الان خونه پدرشوهر زندگی کنه

منم یه جاریم واسه شوهرش غذای خوب درست نمیکنه ولی هر روز دنبال چیز میز خریدن واسه خونش و خودش

بیچاره برادرشوهر لاغر شده

فکرکن کلی گوشت و مرغ و برنج میخره واسه خونه ولی...

😂😂😂😂😂😂😂 بعد شانسی میشه مثلا یکی خرمالو میخوره یکی از شانس بدش گوجه درمیاد

🤣🤣🤣

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
میگم ملوسک این همونی نیست که تولد پسرش دعوتتون کرد بعد گفت نه نیایین دوستام دعوت کردم  اخرش چیش ...

نه اون یه دیوونه دیگس کلا مامانم گل کاشتع با این عروساش،،اتفاقا خدا رحم کرد اون خونه نبود وگرنه بدتر میشد

راست میگه اون یمی کاربره بخره بیاره خونه مامانت بپزه هم خودش بخوره هم اون بچه های طفل معصوم .دیگه اون اونطوری عادت کرده یا چه میدونم وسواس خرج کردن برای شکم داره

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
ولی میخای بدبختمون کنی،🤣

خدانکنه😂😂😂😂😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 
همون خساست باعث شده که از زندگی عقب بمونه تا الان خونه پدرشوهر زندگی کنه منم یه جاریم واسه شوهرش ...

این میگع من از اینجا نمیرم فقط تنها پس انداز که میکنه اونم از لج اون یکیا(زن داداشای دیگم)طلا میخره

نه اون یه دیوونه دیگس کلا مامانم گل کاشتع با این عروساش،،اتفاقا خدا رحم کرد اون خونه نبود وگرنه بدتر ...

فقط عررررررررررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
همون خساست باعث شده که از زندگی عقب بمونه تا الان خونه پدرشوهر زندگی کنه منم یه جاریم واسه شوهرش ...

کلا  زن داداش اسی مدیریت مالی خونه رو بلد نیست مثلا همش درحال فقط خرید انواع لباس گرون و... غذا خیلی کم بخاطر همین سو مدیریتش نتونسته خونه بزرگتر برای خودش درست کنه باور کن تا ابد تو این ساختمون میمونن

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
نه اون یه دیوونه دیگس کلا مامانم گل کاشتع با این عروساش،،اتفاقا خدا رحم کرد اون خونه نبود وگرنه بدتر ...

😂😂😂 بیچاره مادرت راستی کادو های تولد که خریدین چی کار کردین نکنه دادین به زن داداشتون