شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۵ سال بعد ازدواجم تو ۲۵ سالگی بچه اولم و به دنیا اوردم واقعا راضی بودم هم از اوایل ازدواجم و تنهایی های دونفرمون لذت کافی بردم هم بعدش صبر و حوصله بچه داری و داشتم
من به نظرم سن خاصی نداره وقتی شرایط جسمی مناسب رو داشت بعد از نظر بلوغ عقلی وقتی به سنش رسید و احساس نیاز و آمادگی برای آفریدن و تربیت یک انسان داشت مناسبه
عزیرم فارغ از مسیله سن به نظر من بلوغ فکری شرایط مالی و اقتصادی شرایط روحی و روانی خودت و همسرت و اینکه مشکلی نداشته باشین منظورم مشکلات زناشویی اخلاقی رفتاری عاطفی اینا از سن مهم تره
من دوساله ازدواج کردم هم خودم هم همسرم اماپگی بچه دار شدنو داریم تنها چیزی که باعث میشه دو دل باشم ترس از شکستی و پیر شدن چهره ام بعد بچه داشتنه خیلی استرس اینو دارم
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر. به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو میسازه خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾
والا بستگی به روحیه ی خود آدم داره مثلا خود من بچه اولم را هجده سالگی و دومی را بیست و یک سالگی به دنیا آوردم خیلی خوب بود هم حوصلشونا داشتم هم باهاشون بازی میکردم اصلا نفهمیدم چطور بزرگ شدن سومی را سی سالگی آوردم الان سی و دو سالمه خداییش نه اعصاب و نه حوصله اون موقع را دارم حس میکنم زود انرژیم تموم میشه اصلا نمیتونم طولانی مدت بقلش کنم ولی برای اونا انگار فول انرژی بودم هم اینکه شدم یه مامان عاقل و سنگین دیگه اون شلوغ بازیا و دیوونه بازیا را با این نمیتوان انجام بدم حس میکنم براش کم میزارم 😔
من الان تو ۲۵ سالم ی ماه دیگه انشالله بچم بدنیا میاد ، شوهرم دیروز رفت تو۲۹ سال و سال ۹۵ نامرد و عقد ۹۶ عقدکردیم و از اول من گفتم ۷ سال بچه نمیخوام شوهرمم گفت کلا بش فک نمیکنم حللاحالا امسال خیلی شرایطو سنجیدیم چندماه فک کردیم و اقدام کردیم خداروشکر راضی ام برا اقدامم فقط میگم کاش زودتر بچه دار میشدم پنج شیش سال دوتایی چرخیدیم ول گشتیم چی شد دوسال بس بود حالا بچم اختلاف سنیش باهامون کمتر بود ولی از ی طرفم میگم مرد سی سال بشه قشنگ پخته اس زن بیس و پنج خوبه براش و خوبه باز بسته به همه شرایط خانواده داره
عاشقانه هایت را پنهان کن مردم این زمانه به حسادت عادت دارند