2777
2789
عنوان

نامزدم هر چقدر شوخی کنم نمیخنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 105 پست
خب حالا بفهمه اون ک به یه آدم شوخ تبدیل نمیشه

شوخ نشه ولی آداب معاشرت یاد میگیره

حداقل وقتی نامزدشو دید لبخند میزنه

به نظر من جدا از شخصیتشون‌ شاید چون همیشه این تویی که تلاش‌ میکنی جو رو گرم کنی و سکوتو بشکنی ایشون هیچ تلاشی نمیکنه برای ارتباط گرفتن

من دپرس میشم 

خب پس تصمیم جدی بگیر و دلیلش رو بهش بگو. میدونم ممکنه بخاطر اون بحث احساسی و علاقه بینتون اذیت بشی ولی خب وقتی خودت میگی این موضوع دپرست میکنه بعدا تو زندگی مشترک بیشتر اذیت میشی.

و خدا حافظ ماست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخ نشه ولی آداب معاشرت یاد میگیره حداقل وقتی نامزدشو دید لبخند میزنه به نظر من جدا از شخصیتشون‌ ش ...

باشه اینم امتحان میکنم اوکی نشد دیگ تمومش میکنم

این سری بیرون رفتنی من زیاد چیزی نمیگم ببینم اون شوخی میکنه

خودشم گفت زیاد نمیخنده البته

خب پس تصمیم جدی بگیر و دلیلش رو بهش بگو. میدونم ممکنه بخاطر اون بحث احساسی و علاقه بینتون اذیت بشی و ...

اره باز الان کنار هم نیستیم بریم زیر یه سقف بخواد ی لبخند ب من نزنه دیوونه میشم

سلام خوبی عزیزم؟  جوشای تو خوب شد آخرش 😂منم تستسترونم بالاس ووحشتناک جوش میزنم  خاستم ...

سلام مرسی گلم خوبم شما خوبی

من یک سال و نیم جلوگیری خوردم که تک و توک جوش میزدم

الان دو ماهه جلوگیری ول کردم دارم کروم و زینک میخورم با کلسیم و ویتامین e و d 

جوشام تک و توکن بازم

ولی ماه اول رو سر وقت پریود شدم این ماه هنوز نشدم

موهای زائد زیر چانه هم ی مقداریش برگشته 

میخوام قرص پروست رو بخرم واسه تستوسترون

راستش یکی دو ساله آزمایش ندادم نه ورزش نمیکنم فقط سر کار میرم رژیم غذایی خاصی ندارم

جوشای شماهم دست میزنین درذناکه؟؟ 

بیشتر تو کدوم ناحیه هس؟ 

من ضد بارداری میخورم خیلی خوب میشه ولی چون عوارضش زیاده نمیخورم دیگه میخام از راه الیزابت برم ببینم چی میشه

جوشای شماهم دست میزنین درذناکه؟؟  بیشتر تو کدوم ناحیه هس؟  من ضد بارداری میخورم خیلی خوب ...

جوشام بیشترش زیر پوستیه بعضیشونم قرمز و دردناکه

ضد بارداری خیلی خوبه ولی عوارض داره دیگه

من فعلا با راه الیزابت پیش میرم فعلا ک انگار پریودم ب هم ریخته

جوشام بیشترش زیر پوستیه بعضیشونم قرمز و دردناکه ضد بارداری خیلی خوبه ولی عوارض داره دیگه من فعلا ب ...

هر راهی بری کنارش ورزش نکنی پباده روی نکنی لبنیات بخوری یا اصلاح سبک نکنی اصلا به درد نمیخوره من وقتی ورزش میکنم خوبم 

جوشام بیشترش زیر پوستیه بعضیشونم قرمز و دردناکه ضد بارداری خیلی خوبه ولی عوارض داره دیگه من فعلا ب ...

سلام من سیپروترون کامپاند رو دوباره شروع کردم به خوردنش ولی انگار بیشتر شده جوشام دوره اول خیلی خوب بود جوشام کلا از بین رفت ولی الان که بعد سه ماه شروع کردم الان یک و نیم ماهه میخورم ولی اثر نداره روز ب روزم بیشتر شده