2777
2789
عنوان

نامزدم هر چقدر شوخی کنم نمیخنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 105 پست
عقد نیستیم هنوز ولی میرم بیرون باهاش نمیخنده شوخی نمیکنه دپرس میشم😔

خب وقتی اذیتت میکنه باید به این تفاوتا دقت کنی. من خودم وراجم  شوهرم کم حرفه. ولی خب نه اون مشکلی داره نه من. اگه واقعا نمیتونی با این مسئله کنار بیای تو تصمیم گیریت دقت کن.

و خدا حافظ ماست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقد نیستیم هنوز

تورو خدا ولش کن.پیر میشی با این آدم.دل مرده و تنها و افسرده و غمگین میشی.مردی که این مدلیه مثل ربات میمونه با هیچی خوشحال نمیشه خوشحالت نمیکنه نمیگه نمیخنده کم حرفه هیچ واکنشی به هیچی نداره 

ولش کن مگه پسر کمه که ازدواج کنی پشیمون میشی روزی هزار بار به غلط کردن میوفتی از ازدواج باهاش 

دیدم که میگم تو آشنامون کم نبوده این مدلی

یبار سر این مسئله ب هم زدم باز برگشت و اصرار

سبک سنگین کن دیگه. ببین خوبیاش انقد می ارزه و مورد مناسبی هست که بتونی از این چیزی که اذیتت میکنه چشم پوشی کنی یا نه. چون به هر حال هیچکی ایده آل کامل و مناسب طبق معیارای آدم نیست. بستگی به نگاه خودت داره.

و خدا حافظ ماست.