2777
2789
عنوان

من خسته شدم از شوهرم میخام طلاق بگیرم برا بار دوم البته

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاسر همچین موضوعی میخوای جدا بشی؟ شوهر من گاهی نگهبانشون میره مرخصی، تا صبح میره جای اون. شغل از ...

من ۷سال تا ۱۲ شب تنهام اگه مغازه هم نباشه میره با رفیقاش 

من که اذیت میشم فقط تحمل میکنم 💔💔💔💔🥺

گفتم دیگه تنهایی🙃🙃🙃🙃

تنهایی خب دلیل نمیشه که دختر خوب.خانمهایی هستن که شوهرشون بخاطر محل کارش کیلومترها ازشون فاصله دارن.

جواب زحمت کشی مرد بیچاره که تو این اوضاع اقتصادی دارن جون میکنن تا زنده بمونن و شکم زن و بچشونو سیر کنن بداخلاقی نیست.

تنهایی خب دلیل نمیشه که دختر خوب.خانمهایی هستن که شوهرشون بخاطر محل کارش کیلومترها ازشون فاصله دارن. ...

اونام گناه دارن

زن هم گناه داره 

نمیدونم من اون مدل خاستگار قبول نمیکردم کیلومتر ها دور باشه 

آدم برا فرار از تنهایی ازدواج میکنه نه فقط صرفا نیاز جنسی 

کسی که مشکل منو داشته باشه خیلی راحت‌تر درک میکنه جانم

اونام گناه دارن زن هم گناه داره  نمیدونم من اون مدل خاستگار قبول نمیکردم کیلومتر ها دور باشه& ...

عزیزم من همسرم دو شغله هستن.۷ صبح میرن ۱۲ یک شب میان خونه🙂

مریض نیست که بیچاره صبح تا شب بیرون باشه.کار میکنه و زحمت میکشه.والا اونا هم از خداشونه بیان لم بدن رو مبل و فیلم ببینن.

یکم عاقلانه تر فکر کن.

عزیزم من همسرم دو شغله هستن.۷ صبح میرن ۱۲ یک شب میان خونه🙂 مریض نیست که بیچاره صبح تا شب بیرون باش ...

نمیدونم من که تو این هفت سال منزوی و افسرده شدم 

حمایت نداشتم متاسفانه 

آخه خودرای هست حرف حرف خودشه میتونه یکساعت زودتر بیاد ولی مثلا میخاد سیاست بازی کنه 

ماشالله خدای سیاست هستن همشون 

من همش باید خودمو با شرایطش وفق بدم 

آنقدر براش قبلا کار پیدا کرده بودم همشو یه ایراد می‌گرفت 

شما نمیشناسی قضاوت نکن گلم. 

من نسبت به سنم بشددددت صبوری کردم

۲۶ سالم بود ورشکست شده بود ۶ ماه ترکم کرده بود!!! اصلا نمیخام به هیچی فکر کنم

بیخیال 

شب خوش🙃🙃🙃🙃