2777
2789
سلام دوستان دختر یک ماه دیک ر وارد دوسالکی میشه قصه از این قرار هست با خانوادهی جدیدن اشنا شدم اونها دختری دو نیم سأله دارن اونها مدتی از تربیت مریم إیراد میکی رین با اینکه من اینجور حس نمیکنم بهم دخترم خیلی حرکت میکنه با زی میکنه واکر کسی اذیتش بکنه از خودش دفاع میکنه و جدیدن دارم یادش میدم بریم خونه کسی دست به وسایل کسی نزنه یا وقتی با حالا هرجی فکرش میکنم. میبینم دخترم مثل همه هم سن سالهاش هست ولی حالا اونها که ادعای تربیت میکنن دخترش ناخون میج وه موهاش هم میکنه دهنش إینم بکم کاهی در مور د تربیت مریم بهم میکن عصبی میشم و هی با عصبانیت با مریمم رفتا ر میکنم در ضمن ازت ون میخوام راهنمایی کنید وقتی با دخترم برم خونه یکی جًطور یادش بدم دست نزنه به جی زی ببخشید اکر بد نوشتم با موبایل إنلاینم ممنون میشم اکر هم دلم. رو اروم کنید هم راهنمایم کنید
خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
سلام عززیزم.اولا دخترت خیلی کوچیکه خیلی بهش سخت نگیر.یواش یواش همه چیزو یاد میگیره.به حرف دیگرانم گوش نده شاید حسادت میکنه.خودت و شوهرت باید بچتونو تربیت کنین.حالا مشاوره هم بگیری از یکی که بهش اعتماد داری خیلی خوبه اما نزار کسی دخالت کنه تو زندگیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو کتاب تغذیه و تربیت کودک مال دکتر بنیامین اسپاک رو بگیر بخون فوق العاده است ودر ضمن اگر می خوای به دخترت یاد بدی به چیزی دست نزنه باید وقتی می ره طرف چیزی بری پیشش اروم دستش رو بگیری با اشاره انگشتت بگی نباید به این دست بزنی چونکه.... علامت دست نزدن با انگشت اشاره رو بهش حتما نشون بده وگرنه لج می کنه بد تر می شه به اون دوستتم بگو تربیتا با هم فرق می کنن مثلا من خیلی رو بچه ام کار کردم تا ناخون نخوره

روسَری اَذیَتِت می کنه...!!؟؟
دِلِت می خواد وَقتی قَدَم می زَنی باد توی موهات بِپیچه...!؟!

وَقتی کَـفـتَر رو کَله ات ریــــــــــــــــــــــــــد می فهمی حِجاب ,
مَصونیت است نه مَحدودیت..... :-)))
حــالا قانع شُدید یا نَع ؟!؟!؟!؟
آلیا جون من ادم خیلی حساس و زود باورم به ه ر کسی اجازه میدم به حریم. زندکیم دخالت بکنه اونها اینقدر با. دخترشون عصبی هستن. داره روانی میشه
آلیا جون من ادم خیلی حساس و زود باورم به ه ر کسی اجازه میدم به حریم. زندکیم دخالت بکنه اونها اینقدر با. دخترشون عصبی هستن. داره روانی میشه
اگه تربیتشون درست بود که بچشون ناخن نمیخورد و.. بدون اصلا بچه داری بلد نیستن اصلا به حرفشون اهمیت نده- جایی میری باید خودت سرگرمش کنی تا سمت چیزی نره ودست نزنه و همیشه اسباب بازیهای مورد علاقشو +دفتر و مدادرنگی همرات ببر تا سرش گرم باشه
کتابی رو که بهت گفتم بخر معرکه است

روسَری اَذیَتِت می کنه...!!؟؟
دِلِت می خواد وَقتی قَدَم می زَنی باد توی موهات بِپیچه...!؟!

وَقتی کَـفـتَر رو کَله ات ریــــــــــــــــــــــــــد می فهمی حِجاب ,
مَصونیت است نه مَحدودیت..... :-)))
حــالا قانع شُدید یا نَع ؟!؟!؟!؟
عزیزم بهترین مرجع برای ارزیابی رفتار کودک و تربیتش دکترش و کتابهای مربوط هستن الکی با حرف این و اون به بچه ات سخت نگیر برای اینکه تو خونه دیگران به وسایل دست نزنه تو خونه خودت زیاد محدودش نکن که عقده ای نشه بزار برای خودش تو خونه راحت بازی کنه که وقتی رفت خونه مردم فکر نکنه از قفس آزاد شده
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
نزار دیگران دخالت کنن یعنی چی که میگی من سادم؟به خودت بگو من به هیچکس اجازه نمیدم کانون گرم خانوادمو بهم بریزه.من از همه بهتر میدونم چکار باید بکنم.مرتب به خودت روحیه بده و دخترتو به خاطر حرف بی ارزش دیگران اذیت نکن