2777
2789
عنوان

لیاقت من‌رو نداشت

113 بازدید | 4 پست

یه جایی وقتی با شریک عاطفی‌مون به بن‌بست می‌رسیم و باید راه‌مون رو جدا کنیم میگیم "لیاقت من‌رو نداشت" و بعد تصورمون هم اینه که این آدم هیچوقت رنگ خوشبختی رو نمی‌بینه.

اما بر خلاف تصور ما و در اغلب موارد، این تفکر اصلا واقعی نیست. واقعیت اینه که ما دو نفر، مناسب هم نبودیم. اما هر کدوم‌مون و با یه آدم دیگه می‌تونیم آرامش بیشتری رو تجربه کنیم. 

این موضوع چه اهمیتی داره؟ من بارها شاهد این بودم که آدم‌ها بعد از جدایی و بخاطر آسیب‌هایی که دیدن مدام خودشون رو با فکر بدبختی طرف مقابل آروم می‌کنن و بعد وقتی یه روز می‌فهمن اتفاقا یار سابق‌شون داره به خوبی و خوشی با یه نفر دیگه زندگی می‌کنه، عمیقا آسیب می‌بینن.

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نمیخادمثل ادم بگه نکه یهو بره بعدم خبر ازدواجشو دوستمون بیاره واسمون  اینجاس که دلمون تکه ...

رها کردن یکدفعه‌ای رابطه، اصلا کار درستی نیست و نشون دهنده‌ی عدم بلوغ عاطفی اون آدمه. می‌دونم دردناکه اما میخوام بگم که حتی این‌ آدمی که به ما آسیب زده هم ممکنه کنار یه نفر دیگه یه رابطه‌ی مناسب خودش رو تجربه کنه. بهتره رها کنیم و اجازه ندیم فکر و ذهن‌مون رو مشغول کنه. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

سلام وقت تون خوش

اگه امکان داشته باشه میخواستم در مورد تاپیک اولم نظرتون رو بگین ممنون میشم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9542293/چطور-بفهمیم-ازدواج-با-یک-خانم-در-جهت-عشق-یا-دوست-داشتن-دائمی-است-یا-فرار-از-تنه

نوشتن همچون زیستن، نوعی خلق کردن است. نوشته ام را اصلا نخوان. من به آنچه می نویسم و تو آنچه را که میخوانی باور ندارم ولی باز می نویسم چون زندگی میکنم..